2. kere sinif değişikliği yapılabilir mi?

Astaria

Femtopat
Daha fazla  
11. sinifim. Normalde baska bir bolumdeydim, okulun ikinci haftasi bolum degistirdim. Geldigim sınıf cok kotu, sikintili tipler var ve hocalar da kotu. Iki gun once bir olay oldu, bir hocamiz sinifta iki kisiye siddet uyguladi, bunlar da benim psikolojimi cidden kotu etkiliyor.(gitmek istedigim sinifa da o hoca geliyor normalde ama belki direkr okuldan atarlar hocayi. bir de bu cocuklarin biri sanirim sinif degistirecek) Diğer sinifa gecmek istiyorum ama ikinci kez sinif degisikligi diye gorup izin vermemelerinden korkuyorum. Aslinda ilk yaptığım sadece bolum degisikligiydi. Bir kere velimle gittim, dilekce yazdik ve rehber hocasina verecegini söyledi. Bir hafta sonra rehbercinin yanina gittim ve dilekce almadigini soyledi. Onunla da konustum yapmazlar dedi. Ama gercekten kotu hissediyorum ve sinifimda rahat degilim. Sinav senesindeyim ve okul sinavlari yaklasiyor, derslerime calisamiyorum bu stresten. Simdi tekrar rehbercinin yanina gidip psikolojimi kotu etkiledigini soylesem, sonra da mudurun yanina gitsem degistirirler mi? Ya da zaten az once anlattigim olayla ugrastiklari icin hiç mi umursamazlar? Bu sinifta gercekten kalmak istemiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…