K kafamdakisorular Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Biri hastalıktan dolayı 2 sene sınıfta kalırsa açık liseye mi geçer?
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 19 Ağustos 2023 #3 Durumla ilgili, ilgili yerlerin bilgisi var mı?
K kafamdakisorular Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #4 Aurora1 dedi: Durumla ilgili, ilgili yerlerin bilgisi var mı? Genişletmek için tıkla... heyet raporu istemişlerdi. 6 ay peş peşe yatınca veriliyormuş. ancak aralıklı olarak yatıldığından vermediler bu raporu
Aurora1 dedi: Durumla ilgili, ilgili yerlerin bilgisi var mı? Genişletmek için tıkla... heyet raporu istemişlerdi. 6 ay peş peşe yatınca veriliyormuş. ancak aralıklı olarak yatıldığından vermediler bu raporu
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 19 Ağustos 2023 #5 kafamdakisorular dedi: heyet raporu istemişlerdi. 6 ay peş peşe yatınca veriliyormuş. ancak aralıklı olarak yatıldığından vermediler bu raporu Genişletmek için tıkla... Gitmediysen bir il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvur bence. İlla ki yardımcı olurlar bir şekilde.
kafamdakisorular dedi: heyet raporu istemişlerdi. 6 ay peş peşe yatınca veriliyormuş. ancak aralıklı olarak yatıldığından vermediler bu raporu Genişletmek için tıkla... Gitmediysen bir il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvur bence. İlla ki yardımcı olurlar bir şekilde.