2 Kere SLI Yapılır mı?

Be kardeşim, bende bu olayı soruyorum zaten bir şekilde gözükür mü gözükmez mi?Asıl araştırarak bunu bulamadığımdan geldim buraya konuyu açtım sordum. Mantığıma sığmayan çoğu şeyin teknolojide çözümü var. Belki bu olayında çözümü vardır ben bilmiyorumdur diyerek sordum.

Render için mi kullanacaksınız? AMD FirePro serisinde anakart üzerinden 4'lü ve 8'li Crossfire yapılabiliyor. 4 2080 Ti birlikte çalışmaz Nvidia GeForce serisinden bu özelliği kaldırdı.

Render değil hayır, gelişen teknolojiye güvenerek oyun için düşünüyordum ve düşüncede de kaldı.

Oyun için bu konunun açılması tamamen saçmalık o halde. Paranızla ne yapacağınıza karışamam ancak destek olsa bile almak saçmalık olurdu, 2 tane alıp performansı yetmedi mi de 4 taneye kaldı?

Oyun için bu konunun açılması tamamen saçmalık o halde. Paranızla ne yapacağınıza karışamam ancak destek olsa bile almak saçmalık olurdu, 2 tane alıp performansı yetmedi mi de 4 taneye kaldı?
Şu anda 1 tane 2080 Ti yeterde artar zaten, SLI gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…