2 kere yabancı numara aradı

Oldboy31

Decapat
Daha fazla  
0264 Sakarya adapazarından birisi aradı, açtım alo dedi birinin adını söyleyip onunla mı görüşüyorum dedi, ben de hayır dedim o da özür diledi kapattı. Hemen sonra tuş sesi geldi daha sonra bir daha aradı ben de tekrar açtım dedi ki ya kusura bakma ben yanlış numarayı cevirmişim seni aradım kusura bakma dedi. Ben de sıkıntı yok dedim sonra gene kapatırken tuş sesi geldi. Bir şey olur mu?

Bir şey olacağını zannetmiyorum. Engelle yinede.

Ayrıca "yabancı numaralardan gelen aramaları engelle" özelliğini aktif edin ve eğer açarsanız "evet, tamam" gibi şeyler söylemeyin.

0264 Sakarya adapazarından birisi aradı, açtım alo dedi birinin adını söyleyip onunla mı görüşüyorum dedi, ben de hayır dedim o da özür diledi kapattı. Hemen sonra tuş sesi geldi daha sonra bir daha aradı ben de tekrar açtım dedi ki ya kusura bakma ben yanlış numarayı cevirmişim seni aradım kusura bakma dedi. Ben de sıkıntı yok dedim sonra gene kapatırken tuş sesi geldi. Bir şey olur mu?

Hocam numarayı engellesinize.

Sorun olmaz da bundan sonra, yabancı numaraları doğrudan açmayın. Ben öyle yapıyorum.

Yabancı numarayı engelleyince banka, operatör veya benzeri ararsa da reddedilmesin sonra
Her yerden arıyorlar hocam :D Vodafone beni bırakmıyordu ben de gittim aradıkları numarayı engelledim yeni başka numaradan aramaya devam ettiler.

Engelleyin geçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı