E ebjwer Picopat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 3050 Ti laptop. Önce GeForce Experience ile yükledim sürücüyü (531.41) sonra Google'dan NVIDIA'nın sitesinden yükledim. Valorant'ta FPS ile ilgili bir şey olmadı ama sizce sorun oluşur mu, olursa da ne yapmam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2023
3050 Ti laptop. Önce GeForce Experience ile yükledim sürücüyü (531.41) sonra Google'dan NVIDIA'nın sitesinden yükledim. Valorant'ta FPS ile ilgili bir şey olmadı ama sizce sorun oluşur mu, olursa da ne yapmam gerekir?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 26 Mart 2023 #2 Sorun olmaz. İlgili sürücü her kurulduğunda eski sürücü ile dosya doğrulama yapar. Eksik veya yeni olan dosyaları değiştirir ve günceller. Ancak temiz kurulum ile sürücü kurarsanız önce sürücüyü siler sonra yeni sürücüyü kurar.
Sorun olmaz. İlgili sürücü her kurulduğunda eski sürücü ile dosya doğrulama yapar. Eksik veya yeni olan dosyaları değiştirir ve günceller. Ancak temiz kurulum ile sürücü kurarsanız önce sürücüyü siler sonra yeni sürücüyü kurar.