2. kez mezuna kalınır mı?

immobile

Yoctopat
Daha fazla  
İlk senemde 230k yaptım deprem senemdeydi ve tekrar girmek istedim fakat yeterince verimli ders calisamadim ve 260k sıralamaya düştüm. Konya, Sivas'ta makine mühendislikleri geliyor gibi duruyor veyahut 275k sıralamalarda elektrik elektronik mühendisliği de geliyor. Aklım ve hayalim hep bilgisayar mühendisligi & yazılımdaydı. Fakat tekrar sınava hazırlanmaya cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Sizce gidip bulunduğum bölümde kendimi geliştirmeye mi calısmalıyım, iş olanağım olur mu? 6 yoksa tekrar hazırlanmam mı gerek.

Dostum adına ilk öncelikle çok geçmiş olsun 1 sene daha bırakman mental düşüklüğüne sebep olabilir ama azmin varsa yapman gerekebilir benim tercihim okumak istiyorsan oku çünkü seneye çok yığılma olacaktır bu seneden dolayı.

Gerçekten bir sene daha kalmak istemiyorum ama kalırsam ve gerçekten verimli ders calısırsam bu sıralamayı 100k altına cekebilecegime eminim dersleri boslamadan önce cok güzel netlere ulastım ve geri düstügüm icin bu duruma geldim. Fakat forumda biraz dolaştığımda kötü bir sıralamayla gidilen üniversiteden işsizlikten baska bir şey olmayacagını soyledikleri icin cok arada kalıyorum.

Mental meselesi bunu yapabilecek enerjin var mı isteğin arzun var mı kalıp daha aşağı bir sıralama yapmakta var ucunda.

Mental meselesi bunu yapabilecek enerjin var mı isteğin arzun var mı kalıp daha aşağı bir sıralama yapmakta var ucunda.
Gitmek istiyorum ama işsiz kalmak istemiyorum kendimi geliştirmek adına yabancı dil eğitimi vs. alıcağım fakat iş bulur muyum bilmiyorum.

Kanka muhtemelen her sene daha çok düşecek sıralaman. Şahsen bana kalırsa bir sene daha çöpe atabilirsin. Malum yaşadığımız ülkede sistemler devamlı değiştiği için daha çok sıkıntıya yol açıyor senin için. Nu tür dönemlerdeki oluşacak mental problemler ağırlaşırsa ömür boyu sana eşlik ederler. Sen sen ol vereceğin karar da her şeyi hesap et.

İş bulmak tıp haric ne okursanız okuyun bir muaamma zaten hocam.
Sizce gidip kendimi gelistirmek icin elimden geleni yapmalı mıyım yoksa tekrardan bi yılımı harcamalı mıyım?

Haklısınız kendime güvenemedigim icin ve hayata atılmam gerektiginden dolayı gitmek istiyorum ben de.

Haklısınız kendime güvenemedigim icin ve hayata atılmam gerektiginden dolayı gitmek istiyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…