I immobile Yoctopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #11 Tunahan£Wkbukut dedi: Kendi karar verebileceğiniz bir şey mentaliniz yoksa çalışamam diyorsanız gidin fakat artık sadece İngilizce bilmek yeterli değil bunu da bilin çokk emek ve çaba sarf etmeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... 50k sıralamaya düşmediğim sürece her durumda kendimi geliştirmek için çok çaba sarfetmem gerektiğini düsünüyorum. Belki de gitmem hayırlı olabilir.
Tunahan£Wkbukut dedi: Kendi karar verebileceğiniz bir şey mentaliniz yoksa çalışamam diyorsanız gidin fakat artık sadece İngilizce bilmek yeterli değil bunu da bilin çokk emek ve çaba sarf etmeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... 50k sıralamaya düşmediğim sürece her durumda kendimi geliştirmek için çok çaba sarfetmem gerektiğini düsünüyorum. Belki de gitmem hayırlı olabilir.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 25 Temmuz 2024 #12 immobile dedi: 50k sıralama düşmediğim sürece her durumda kendimi geliştirmek için çok çaba sarfetmem gerektiğini düsünüyorum. Belki de gitmem hayırlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Açıkçası bu ülkede ne okursanız okuyun iş bulmak için çok çaba sarf etmeniz gerek çalışmakta istemiyorsanız gitmeniz en hayırlısı olur.
immobile dedi: 50k sıralama düşmediğim sürece her durumda kendimi geliştirmek için çok çaba sarfetmem gerektiğini düsünüyorum. Belki de gitmem hayırlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Açıkçası bu ülkede ne okursanız okuyun iş bulmak için çok çaba sarf etmeniz gerek çalışmakta istemiyorsanız gitmeniz en hayırlısı olur.
I immobile Yoctopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #13 Tunahan£Wkbukut dedi: Açıkçası bu ülkede ne okursanız okuyun iş bulmak için çok çaba sarf etmeniz gerek çalışmakta istemiyorsanız gitmeniz en hayırlısı olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kararsızlığımı az da olsa gidermeye çalıştınız.
Tunahan£Wkbukut dedi: Açıkçası bu ülkede ne okursanız okuyun iş bulmak için çok çaba sarf etmeniz gerek çalışmakta istemiyorsanız gitmeniz en hayırlısı olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kararsızlığımı az da olsa gidermeye çalıştınız.