KeremMCR Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #11 turkmangg123 dedi: Tavsiye mavsiye yok. Önce hangi bölümü istediğini biraz düşün karar ver sonra otur eşek gibi çalış kanka. Motivasyonla olmaz bu işler disiplinle olur. Genişletmek için tıkla... Dijital oyun tasarımcılığı istiyorum. Disiplini de bir türlü oturtamıyorum sorun orada zaten. efebatiin dedi: Bu gidişle ben de 2. kez mezuna kalacağım 3 4 ay çalışmıştım belki bir işe yarar. Genişletmek için tıkla... Sözel veya EA ise yarar illaki. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
turkmangg123 dedi: Tavsiye mavsiye yok. Önce hangi bölümü istediğini biraz düşün karar ver sonra otur eşek gibi çalış kanka. Motivasyonla olmaz bu işler disiplinle olur. Genişletmek için tıkla... Dijital oyun tasarımcılığı istiyorum. Disiplini de bir türlü oturtamıyorum sorun orada zaten. efebatiin dedi: Bu gidişle ben de 2. kez mezuna kalacağım 3 4 ay çalışmıştım belki bir işe yarar. Genişletmek için tıkla... Sözel veya EA ise yarar illaki.
M Mehmet Arda0 Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #12 KeremMCR dedi: Dijital oyun tasarımcılığı istiyorum. Disiplini de bir türlü oturtamıyorum sorun orada zaten. Sözel veya EA ise yarar illaki. Genişletmek için tıkla... Hangi üniversite?
KeremMCR dedi: Dijital oyun tasarımcılığı istiyorum. Disiplini de bir türlü oturtamıyorum sorun orada zaten. Sözel veya EA ise yarar illaki. Genişletmek için tıkla... Hangi üniversite?
KeremMCR Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #13 Mehmet Arda0 dedi: Hangi üniversite? Genişletmek için tıkla... En iyisi bahçeşehirde şu anda. Hedefim her zaman en iyisine gitmek. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
Mehmet Arda0 dedi: Hangi üniversite? Genişletmek için tıkla... En iyisi bahçeşehirde şu anda. Hedefim her zaman en iyisine gitmek.
M Mehmet Arda0 Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #14 25000 le kapamış geçen sene. Senin şu an netlerin kaç TYT ve AYT? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
KeremMCR Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #15 Mehmet Arda0 dedi: 25000 le kapamış geçen sene. Senin şu an netlerin kaç TYT ve AYT Genişletmek için tıkla... Sayısal için 60'a 20. Bu iki sene boyunca sözelciydim, mezuna kalıp sayısala çalışmayı düşünüyorum
Mehmet Arda0 dedi: 25000 le kapamış geçen sene. Senin şu an netlerin kaç TYT ve AYT Genişletmek için tıkla... Sayısal için 60'a 20. Bu iki sene boyunca sözelciydim, mezuna kalıp sayısala çalışmayı düşünüyorum
M Mehmet Arda0 Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #16 Durum buysa mezuna kalmak en mantıklısı. Ayrıca ne yaptın TYT'de bugün? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025