2. kez mezuna kalmak ve askerlik

DondurmaKebap

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba 2. kez mezuna kalma kararı aldım ancak 31/12/2023 tarihine kadar yoklama işlemlerini tamamlamam gerektiği yazıyor e-Devlet'te. Askerliği 3 yıl erteletme hakkım var galiba ve e-Devlet'te askerlik işlemlerinden erteletme başvurusu yapabilirsiniz yazıyor ancak öyle bir sekme göremedim yardımcı olabilecek var mı?

Askerlik şubeye gitmen lazım agam ben mezun senesinde askerlik şubeye gidip yapmıştım o işi git yardımcı olurlar

Askerlik şubeye gitmen lazım agam ben mezun senesinde askerlik şubeye gidip yapmıştım o işi git yardımcı olurlar.

5 ay varken gitmem doğru olur mu yoksa 3-4 ay daha bekleyeyim mi hocam siz ne kadar kala gitmiştiniz?

Hocam süresi önemli değil ya bir an önce git hallet aklından çıksın. Benim de 4-5 ay vardı sanırsam gittiğimde gidiyorsun orada zaten girişteki asker abilere durumunu söyle yardım ederler sana

Hocam süresi önemli değil ya bir an önce git hallet aklından çıksın. Benim de 4-5 ay vardı sanırsam gittiğimde gidiyorsun orada zaten girişteki asker abilere durumunu söyle yardım ederler sana.

Teşekkür ederim hocam giderim en kısa zamanda.

Hocam merhaba. Ben de sizinle aynı durumdayım, 31/12/2023 tarihine kadar yoklama işlemlerini tamamlamam gerekiyor ve 2. kez mezuna kalıyorum. Siz hallettiniz mi?

Hocam merhaba. Ben de sizinle aynı durumdayım, 31/12/2023 tarihine kadar yoklama işlemlerini tamamlamam gerekiyor ve 2. kez mezuna kalıyorum. Siz hallettiniz mi?

Hayır hocam henüz halletmedim siz hallederseniz beni de bilgilendirin lütfen.

Hayır hocam henüz halletmedim siz hallederseniz beni de bilgilendirin lütfen.
Hocam biraz geç oldu, kusura bakmayın E-Devlet'ten çıkardığım mezun belgem ve kimlikle şubeye gittim. Memur işlemi yaptı ve E-Devlet'de ''askerliğim'' sekmesinden erteleme başvurusu yapmamı söyledi. Yaptım ve ertelendi.

Ne demek hocam bende aynı işlemleri yaptım 01.01.2026 ya kadar ertelendi benimki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…