2. kez mezuna kalmaya değer mi?

Hocam aslında amacım 2 yıllık elektronik teknolojisi tercih edip DGS ile elektrik-elektronik mühendisliğine geçmek.
Yani daha 4 ay var bu süre zarfında yapılmayacak gibi değil. Adam akıllı oturur çalışırsanız bu 4 ayda kazanma şansınız var.

Yani daha 4 ay var bu süre zarfında yapılmayacak gibi değil. Adamakıllı oturur çalışırsanız bu 4 ayda kazanma şansınız var.

Hedefim YBS idi. Ama bu yıl gelmeyecek gibi DGS kontenjanları da düşük kararsızım hocam.

Hocam 2 aydır TYT'ye çalışıyorum konular bitmek üzere ama netlerim artmıyor.

Hedefim YBS idi. Ama bu yıl gelmeyecek gibi DGS kontenjanları da düşük kararsızım hocam.
Size verebileceğim tavsiye bu 4 ay içinde iyice çalışıp denemeniz. Ha olmazsa en azından denemiş olursunuz ve bu 4 ay içinde bitirdiğiniz konuları tekrar eder ve üstüne de bir şeyler katar seneye kazanırsınız.

Hocam peki size farklı bir sorum var. 2 yıllık+DGS mantıklı mı? TYT matematikten 10-15 net geliyor.

Hocam 2 aydır TYT'ye çalışıyorum konular bitmek üzere ama netlerim artmıyor.
2 ayda düzgün çalışsaydın en az 60 net yapardın. Demek ki program yapamıyorsun. Koçluk almanı öneririm hocam. Planlı ve programlı çalışmadan olmaz.

Hocam peki size farklı bir sorum var. 2 yıllık+DGS mantıklı mı? TYT matematikten 10-15 net geliyor.
DGS benim fikrimce mantıksız, kontenjanları düşük yani zirveye oynamanız lazım. Ben önermem şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…