4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 22 Şubat 2024 #21 Deagle762 dedi: DGS benim fikrimce mantıksız, kontenjanları düşük yani zirveye oynamanız lazım. Ben önermem şahsen. Genişletmek için tıkla... Matematiğim şu an için iyi hedefim aslında DGS'de ilk 3 zirveye oynamak istiyorum. Üniversite de ortalamamı 3,75 yapmak istiyorum.
Deagle762 dedi: DGS benim fikrimce mantıksız, kontenjanları düşük yani zirveye oynamanız lazım. Ben önermem şahsen. Genişletmek için tıkla... Matematiğim şu an için iyi hedefim aslında DGS'de ilk 3 zirveye oynamak istiyorum. Üniversite de ortalamamı 3,75 yapmak istiyorum.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #22 499604 dedi: Matematiğim şu an için iyi hedefim aslında DGS'de ilk 3 zirveye oynamak istiyorum. Üniversite de ortalamamı 3,75 yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç net yapıyorsun matematikte? Temelin var mı?
499604 dedi: Matematiğim şu an için iyi hedefim aslında DGS'de ilk 3 zirveye oynamak istiyorum. Üniversite de ortalamamı 3,75 yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç net yapıyorsun matematikte? Temelin var mı?
4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 22 Şubat 2024 #23 Silinen üye dedi: Hocam önce Dehb'i çözmeniz lazım o zaman. Bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam Doktor'dan ritalin istedim daha önce farklı bir ilaçtan kaynaklı bayıldığım için yazamam dedi. Şu an verdiği ilaç ise hiçbir fayda sağlamıyor. Silinen üye dedi: Kaç net yapıyorsun matematikte? Temelin var mı? Genişletmek için tıkla... Temelim var evet şu an 10-15 net geliyor. 20'ye sabitlemek istiyorum.
Silinen üye dedi: Hocam önce Dehb'i çözmeniz lazım o zaman. Bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam Doktor'dan ritalin istedim daha önce farklı bir ilaçtan kaynaklı bayıldığım için yazamam dedi. Şu an verdiği ilaç ise hiçbir fayda sağlamıyor. Silinen üye dedi: Kaç net yapıyorsun matematikte? Temelin var mı? Genişletmek için tıkla... Temelim var evet şu an 10-15 net geliyor. 20'ye sabitlemek istiyorum.
Deagle762 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 469 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #24 499604 dedi: Matematiğim şu an için iyi hedefim aslında DGS'de ilk 3 zirveye oynamak istiyorum. Üniversite de ortalamamı 3,75 yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani hedefin buysa ve yaparım diyorsan yapabilirsin bir şey diyemem. Fakat yine de kontenjanın düşük olduğunu unutma.
499604 dedi: Matematiğim şu an için iyi hedefim aslında DGS'de ilk 3 zirveye oynamak istiyorum. Üniversite de ortalamamı 3,75 yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani hedefin buysa ve yaparım diyorsan yapabilirsin bir şey diyemem. Fakat yine de kontenjanın düşük olduğunu unutma.
4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 22 Şubat 2024 #25 Deagle762 dedi: Yani hedefin buysa ve yaparım diyorsan yapabilirsin bir şey diyemem. Fakat yine de kontenjanın düşük olduğunu unutma. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sizce DGS olayı imkansız mı? Çoğu insan kazanması zor diyor.
Deagle762 dedi: Yani hedefin buysa ve yaparım diyorsan yapabilirsin bir şey diyemem. Fakat yine de kontenjanın düşük olduğunu unutma. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sizce DGS olayı imkansız mı? Çoğu insan kazanması zor diyor.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #26 499604 dedi: Peki hocam sizce DGS olayı imkansız mı? Çoğu insan kazanması zor diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bir şekilde Ritalin'i edinin odaklanmayı artırıyor bayağı bir.
499604 dedi: Peki hocam sizce DGS olayı imkansız mı? Çoğu insan kazanması zor diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bir şekilde Ritalin'i edinin odaklanmayı artırıyor bayağı bir.
4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 22 Şubat 2024 #27 Silinen üye dedi: Hocam bence bir şekilde Ritalin'i edinin odaklanmayı artırıyor bayağı bir. Genişletmek için tıkla... Hocam doktor yazsa alacağım. Geçen günlerde bayıldım ilaçtan kaynaklı o yüzden ritalin benzeri ilaçlar yazmıyor. Silinen üye dedi: Hocam bence bir şekilde Ritalin'i edinin odaklanmayı artırıyor bayağı bir. Genişletmek için tıkla... Hocam DGS hakkında bilginiz var mı? @Silinen üye Son düzenleme: 22 Şubat 2024
Silinen üye dedi: Hocam bence bir şekilde Ritalin'i edinin odaklanmayı artırıyor bayağı bir. Genişletmek için tıkla... Hocam doktor yazsa alacağım. Geçen günlerde bayıldım ilaçtan kaynaklı o yüzden ritalin benzeri ilaçlar yazmıyor. Silinen üye dedi: Hocam bence bir şekilde Ritalin'i edinin odaklanmayı artırıyor bayağı bir. Genişletmek için tıkla... Hocam DGS hakkında bilginiz var mı? @Silinen üye
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #28 499604 dedi: Hocam doktor yazsa alacağım. Geçen günlerde bayıldım ilaçtan kaynaklı o yüzden ritalin benzeri ilaçlar yazmıyor. Hocam DGS hakkında bilginiz var mı? @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
499604 dedi: Hocam doktor yazsa alacağım. Geçen günlerde bayıldım ilaçtan kaynaklı o yüzden ritalin benzeri ilaçlar yazmıyor. Hocam DGS hakkında bilginiz var mı? @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 22 Şubat 2024 #29 Silinen üye dedi: Hayır yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun teşekkür ederim.
Deagle762 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 469 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #30 499604 dedi: Peki hocam sizce DGS olayı imkansız mı? Çoğu insan kazanması zor diyor. Genişletmek için tıkla... Tabi imkansız değil fakat dediğim gibi kontenjanı az ben riske atmak istemezdim şahsen. Gerçekten yapabileceğine inanıyorsan deneyebilirsin.
499604 dedi: Peki hocam sizce DGS olayı imkansız mı? Çoğu insan kazanması zor diyor. Genişletmek için tıkla... Tabi imkansız değil fakat dediğim gibi kontenjanı az ben riske atmak istemezdim şahsen. Gerçekten yapabileceğine inanıyorsan deneyebilirsin.