2.kez sınıfta kaldım ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kardeşim bizim memleketimizde pek yeri yoktur bu işin fakat: bir genç psikolojisinde uzman bir psikiyatr ya da psikolok sana çok faydalı olur. Bu söylediğimi sakın yabana atma. Maddi anlamdan da bir endişen olmasın. Önce Haydarpaşa Numune hastahanesinden Dr. Alişan Burak Yaşar'dan randevu al ve git görüş. Seni ücretsiz bir kliniğe yönlendirir.

Kardesin aynı senin durumundayin ailem kalıcami ögrendi ama daha yüz yüze gelmedil aksam ne yapıcam bilemiyorum

beyler bayanlar bende kaldım 2 yıl ama 1. yıl annem öldüğü için bıraktım 2.yıl ise para olmadıgı için artk canıma tak etmişti ne yapabilirm ? yazılabilirmiym tekrar ?

Peygamber efendimize ilk vahiy geldiğinde Hz. Cebrail Peygamber efendimize "İKRA" demiştir. (türkçesi "OKU" demek) Peygamber efendimiz "ben okuma bilmem" demiştir, bunun üzerine Cebrail tekrar "İKRA" demiştir ve Peygamber efendimiz yine "ben okuma bilmem" demiştir ve Cebrail tekrar "İKRA" demiştir ve Peygamber efendimiz "nereyi okuyayım demiştir." Bir müslüman olarak vahiyden bile önce gelen "OKU" emri hepimize verilmiştir.
Konuyla ne alakası var diyeceksin, ben ne zaman okulu, okumayı bırakan bir arkadaşımı görsem aklıma bu gelir. Belki düşüncelerini değiştirir.

Ordaki okumak okul okumaktan bahsetmiyor. Yazı okumaktan bahsediyor.

Kardeşim ben 2 kez sınıfta kaldım ve yarın karnemi alacağım. Açıktan okuyabiliyor muyum biliyor musun? Eğer bir fikrin varsa bana yazabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de oynuyorum silkroad mi kaldi kades? Çöp zaman kaybi ergen oyunlari hep önune gelen acip kapatıyor. Tadi kalmadi ugraşma, emek falan verme. Git oku ileride devlet şu kiriterde adam alacagim der başvurursun elde olmayinca hiçbir şey olmaz. Sro karın doyurmaz boş iş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…