2.kez sınıfta kaldım ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternet kafelere +16 yaş ibaresi koyulursa en azından çoluk çombalak giremez ve gürültüsüz nezih bir yer olur. O zaman o internet kafe çalıştırılabilir, ama tabi hergün o masada oturup durmadan masa açmak pek de eğlenceli olmazsa gerek. Neyse ben ilkokul 6'dan beri hayatımı bilgisayar oyunlarına adamış biri olarak, şu an nasıl Ankara'da özel bir üniversitede %100 burslu okuyorum anlamadım. Yani bilgisayar elbette ki eğitim hayatına çoğunlukla kötü etki ediyor, ama herkes ODTÜ'de fizik okuyacak diye bir şart mi var?

İşe girmek için en kötü lise diploması gerekli. Ticaret odası yerleri için bile üniversite diploması lazım. En kötü açıktan okuyun, hem diplomanız olur hem ders çalışmazsınız. Sadece sınav öncesi tekrar edersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okumak istemiyorum çok afedersiniz ama cahilce olmuş sen okumak istemiyorum dersen o babanın sana ne demesini beklersin özel okula yollasa okuma isteği olmadıktan sonra ailenin yapacağı hiçbir şey yok kafada bitiyor her şey.

Bizim insanimizda "üniversite okursan para babasi olursun" algisi beni bitiriyor. Ülkede is bulamayan, atanamayan, herhangi bir baltaya sap olamayan binlerce üniversite mezunu adam var. Siz gercekten saniyormusunuz ki mezun olduktan sonra önünüze cuvalla para dökecekler? Hayaller güzeldir.

Ayrica örnek verirken sürekli cöpcüler üzerinden sacmalayip durmayin. O adamlar olmasa ortaligi ... götürür.

"Beyler, ailem açık meslek lisesine kayıt ettirecek beni. Lise bittikten sonra üniversiteye gideceğim. İşe de başladım çok şükür. Sizlere çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, iyi sosyaller!"

Bu mesajı yazmış ve hala dalga geçiyorsunuz. Açıktaki meslek liseleri de kötü değil.

Sanki üniversite bitirince direkt iş imkanın oluyor. Bence direkt meslek edinmek de önemli

Fakirliğin adını çıkar kardeşim.
Hocam cidden tak yapman gereken günde 2-3 saat ders çalışmaktı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…