İ İbrahim Urhan Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 592 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #1 2 kırmızı Tuborg %7.5 alkollü bira alsam kafa yapar mı? 3 efes shotla 2 saat uyuşmuştum, hafif kafa yapmıştı. Tadı acıydı, Tuborg geçmeyi düşünüyorum. Yeni başlayana (3. denemem) 2 Tuborg uyuşturur mu, kafa yapar mı hafiften? Yapmazsa en ekonomik kafa yapacak alkol öneriniz nedir? Bütçe: 200 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
2 kırmızı Tuborg %7.5 alkollü bira alsam kafa yapar mı? 3 efes shotla 2 saat uyuşmuştum, hafif kafa yapmıştı. Tadı acıydı, Tuborg geçmeyi düşünüyorum. Yeni başlayana (3. denemem) 2 Tuborg uyuşturur mu, kafa yapar mı hafiften? Yapmazsa en ekonomik kafa yapacak alkol öneriniz nedir? Bütçe: 200 TL.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.314 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #2 İbrahim Urhan dedi: 2 kırmızı Tuborg %7.5 alkollü bira alsam kafa yapar mı? Genişletmek için tıkla... Deneyip görmen lazım. İbrahim Urhan dedi: Yapmazsa en ekonomik kafa yapacak alkol öneriniz nedir? Bütçe: 200 TL. Genişletmek için tıkla... 100'lük şarap alabilirsin.
İbrahim Urhan dedi: 2 kırmızı Tuborg %7.5 alkollü bira alsam kafa yapar mı? Genişletmek için tıkla... Deneyip görmen lazım. İbrahim Urhan dedi: Yapmazsa en ekonomik kafa yapacak alkol öneriniz nedir? Bütçe: 200 TL. Genişletmek için tıkla... 100'lük şarap alabilirsin.
İ İbrahim Urhan Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 592 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #3 totra_proska dedi: Deneyip görmen lazım. 100'lük şarap alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 75CL biricik kırmızı şarap denenir mi sizce? Sek mi içeyim?
totra_proska dedi: Deneyip görmen lazım. 100'lük şarap alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 75CL biricik kırmızı şarap denenir mi sizce? Sek mi içeyim?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.314 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #4 İbrahim Urhan dedi: 75CL biricik kırmızı şarap denenir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Dene belki seversin. İbrahim Urhan dedi: Sek mi içeyim? Genişletmek için tıkla... Ben olsam sek içerdim.
İbrahim Urhan dedi: 75CL biricik kırmızı şarap denenir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Dene belki seversin. İbrahim Urhan dedi: Sek mi içeyim? Genişletmek için tıkla... Ben olsam sek içerdim.