Reis_Gezer Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:46 #1 Dediğim gibi 2 kişilik oyun önerir misiniz? Steam'de 9 dolar bakiyem var. Silah oyunu olursa güzel olur. Tavsiyeleri bekliyorum.
Dediğim gibi 2 kişilik oyun önerir misiniz? Steam'de 9 dolar bakiyem var. Silah oyunu olursa güzel olur. Tavsiyeleri bekliyorum.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.359 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD Pazar 14:51 #2 4 gün sonra Kış İndirimleri olacak. A Way Out ve It Takes Two öneririm.
S sawo Femtopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:51 #3 Reis_Gezer dedi: Dediğim gibi 2 kişilik oyun önerir misiniz? Steam'de 9 dolar bakiyem var. Silah oyunu olursa güzel olur. Tavsiyeleri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hikayeli oyun mu istiyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 16:25
Reis_Gezer dedi: Dediğim gibi 2 kişilik oyun önerir misiniz? Steam'de 9 dolar bakiyem var. Silah oyunu olursa güzel olur. Tavsiyeleri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hikayeli oyun mu istiyorsun?
Reis_Gezer Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:52 #4 sawo dedi: Hikayeli oyunmu istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Olur hocam fark etmez.
S sawo Femtopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:52 #5 Reis_Gezer dedi: Olur hocam fark etmez. Genişletmek için tıkla... Şu an Epic Games'te It Takes Two 240 TL. Dusunulmeden alınması gereken bir oyun. Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 16:24
Reis_Gezer dedi: Olur hocam fark etmez. Genişletmek için tıkla... Şu an Epic Games'te It Takes Two 240 TL. Dusunulmeden alınması gereken bir oyun.
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:55 #6 It Takes Two, A Way Out, Overcooked, thehunter: Call of the wild.
S sawo Femtopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:55 #7 Risk of Rain de alınabilir. 4 kisiye kadar oynanabiliyor. Bir hikayesi yok ama cidden sarıyor. Onun dısında Portal 2 ve Unravel Two da oynayabilirsiniz. Unrawel two sadece gamepad ile oynanabiliyor diye biliyorum ama... Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 16:24
Risk of Rain de alınabilir. 4 kisiye kadar oynanabiliyor. Bir hikayesi yok ama cidden sarıyor. Onun dısında Portal 2 ve Unravel Two da oynayabilirsiniz. Unrawel two sadece gamepad ile oynanabiliyor diye biliyorum ama...
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:08 #8 Arkadaşlar belirtmiş, kesinlikle It Takes Two ve A Way Out. A Way Out'un girişi garip biraz sadece