OkanDif Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 172 25 Haziran 2021 #1 Selamlar, oyun kolu ile iki kişi oynanan güncel yarış oyunu önerir misiniz? Grafikleri güzel ve kız arkadaşımla eğlenerek oynayacağımız bir araba yarışı oyununa ihtiyacımız var. Bilgisayar için. Forza Horizon 4 aldım ama maalesef tek kişi oynuyoruz.
Selamlar, oyun kolu ile iki kişi oynanan güncel yarış oyunu önerir misiniz? Grafikleri güzel ve kız arkadaşımla eğlenerek oynayacağımız bir araba yarışı oyununa ihtiyacımız var. Bilgisayar için. Forza Horizon 4 aldım ama maalesef tek kişi oynuyoruz.
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #2 Blur. Çok yeni değil ama güzel bir oyun.
OkanDif Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 172 25 Haziran 2021 #3 HasanBerat dedi: Blur. Çok yeni değil ama güzel bir oyun. Genişletmek için tıkla... Çok eski aga o yeni olsun istiyorum NFS tarzında.
HasanBerat dedi: Blur. Çok yeni değil ama güzel bir oyun. Genişletmek için tıkla... Çok eski aga o yeni olsun istiyorum NFS tarzında.