Hediye 2 Kişiye 1 Aylık Game Pass PC Kod Çekilişi

Selamlar usta bu kodlar nereden alınıyor ve kaç lira.

Selamlar, ben kabasakal üzerinden temin ettim resmi Xbox satıcısından. 100 TL şu an 1 aylık kod.

Teşekkürler önceden kullanılan hesaba da kullanılıyorsa bende alayim bari 150 TL'den iyidir.

Teşekkürler önceden kullanılan hesaba da kullanılıyorsa bende alayim bari 150 TL'den iyidir.
Evet kullanılıyor .

@Reend Hocam kazanan arkadaşlar dönüş yapmadığı için hak size geçti Steam üzerinden ekliyorum kodunuzu göndereceğim. Steam arkadaşlık kodunuzu atarmısınız ?
Diğer yedek olan arkadaş @HopE1458 ' de 10 geçeye kadar cevap yazmassa çekilişi tekrar yapacağım 1 kişi için.

Tekrardan çok teşekkür ederim. Arkadaşlık kodum: 859176478

Kazanan arkadaşlar cevap vermediği için 1 kazanan yedekteki arkadaş oldu, diğer yedekte cevap vermediği için çekilişi tekrar yapıyorum diğer 1 kazanan için.

@ZesuN Tebrikler hocam 21.45 e kadar bana dönüş yaparsanız kodunuzu göndereceğim. Steam , xbox veya discord profilinizi paylaşın oradan iletişime geçerim.

Hocam 1145205652 Steam arkadaş kodum bu.Öylesine Technopat'e gireyim dedim etiketlendiğimi görünce bayağı şaşırdım bende beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…