Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.823 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 23 Ekim 2022 #121 Silinen üye dedi: @Connor The Android hocam 21:40'a kadar yazmazsanız yedek talihliyi bilgilendireceğim. @intel pentium 4 burada mısınız hocam. @Xallt Genişletmek için tıkla... Hocam teklif hala geçerli mi? Yemek yiyordum Teklif artık geçerli değilse de sorun değil. BobTheSponge#8136
Silinen üye dedi: @Connor The Android hocam 21:40'a kadar yazmazsanız yedek talihliyi bilgilendireceğim. @intel pentium 4 burada mısınız hocam. @Xallt Genişletmek için tıkla... Hocam teklif hala geçerli mi? Yemek yiyordum Teklif artık geçerli değilse de sorun değil. BobTheSponge#8136
M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 596 Çözümler 7 Yer Türkiye 24 Ekim 2022 #122 Katıldım.
I intel pentium 4 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 373 Çözümler 5 24 Ekim 2022 #123 Silinen üye dedi: Yine hata verdi tekrar denediğimde daha sonra tekrar deneyin diyor bana sonra hatırlatma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, bir daha deneyin isterseniz. @polokral3846
Silinen üye dedi: Yine hata verdi tekrar denediğimde daha sonra tekrar deneyin diyor bana sonra hatırlatma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, bir daha deneyin isterseniz. @polokral3846
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #124 intel pentium 4 dedi: Merhaba hocam, bir daha deneyin isterseniz. @polokral3846 Genişletmek için tıkla... Hocam yasağım yeni bitti. Gün içinde 2 defa göndermeyi denedim fakat yine hata veriyor. Acaba hesabınızda bir problem kısıt mı var?
intel pentium 4 dedi: Merhaba hocam, bir daha deneyin isterseniz. @polokral3846 Genişletmek için tıkla... Hocam yasağım yeni bitti. Gün içinde 2 defa göndermeyi denedim fakat yine hata veriyor. Acaba hesabınızda bir problem kısıt mı var?
I intel pentium 4 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 373 Çözümler 5 24 Ekim 2022 #125 polokral3846 dedi: Hocam yasağım yeni bitti. Gün içinde 2 defa göndermeyi denedim fakat yine hata veriyor. Acaba hesabınızda bir problem kısıt mı var? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam herhangi bir kısıtlama yok. Pazar, takas vs. Ne hatası alıyorsunuz?
polokral3846 dedi: Hocam yasağım yeni bitti. Gün içinde 2 defa göndermeyi denedim fakat yine hata veriyor. Acaba hesabınızda bir problem kısıt mı var? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam herhangi bir kısıtlama yok. Pazar, takas vs. Ne hatası alıyorsunuz?
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #126 intel pentium 4 dedi: Hayır hocam herhangi bir kısıtlama yok. Pazar, takas vs. Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hemen atıyorum ekran görüntüsü bir dakika. Ayrıyeten farklı tarayıcılardan Steam uygulaması üzerinden ve Mobil'den denedim.
intel pentium 4 dedi: Hayır hocam herhangi bir kısıtlama yok. Pazar, takas vs. Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hemen atıyorum ekran görüntüsü bir dakika. Ayrıyeten farklı tarayıcılardan Steam uygulaması üzerinden ve Mobil'den denedim.
I intel pentium 4 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 373 Çözümler 5 24 Ekim 2022 #127 polokral3846 dedi: Hemen atıyorum ekran görüntüsü bir dakika. Eki Görüntüle 1552818 Ayrıyeten farklı tarayıcılardan Steam uygulaması üzerinden ve Mobil'den denedim. Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yazın hocam. Hatada yazdığı gibi. polokral3846 dedi: Hemen atıyorum ekran görüntüsü bir dakika. Eki Görüntüle 1552818 Ayrıyeten farklı tarayıcılardan Steam uygulaması üzerinden ve Mobil'den denedim. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, çözebildiniz mi? Son düzenleme: 27 Ekim 2022
polokral3846 dedi: Hemen atıyorum ekran görüntüsü bir dakika. Eki Görüntüle 1552818 Ayrıyeten farklı tarayıcılardan Steam uygulaması üzerinden ve Mobil'den denedim. Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yazın hocam. Hatada yazdığı gibi. polokral3846 dedi: Hemen atıyorum ekran görüntüsü bir dakika. Eki Görüntüle 1552818 Ayrıyeten farklı tarayıcılardan Steam uygulaması üzerinden ve Mobil'den denedim. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, çözebildiniz mi?
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #128 intel pentium 4 dedi: Steam desteğe yazın hocam. Hatada yazdığı gibi. Merhaba hocam, çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam vallahi ses seda yok hala hata veriyor. Bugünde denedim 2 defa.
intel pentium 4 dedi: Steam desteğe yazın hocam. Hatada yazdığı gibi. Merhaba hocam, çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam vallahi ses seda yok hala hata veriyor. Bugünde denedim 2 defa.
I intel pentium 4 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 373 Çözümler 5 27 Ekim 2022 #129 polokral3846 dedi: Yok hocam vallahi ses seda yok hala hata veriyor. Bugünde denedim 2 defa. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim.
polokral3846 dedi: Yok hocam vallahi ses seda yok hala hata veriyor. Bugünde denedim 2 defa. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim.