Satıldı 2 Kollu Xbox 360 arcade

Makaleler
30
(Konsolu sahibinden sitesinde de satıyorum bu yüzden görüntüde yazı var). Öncelikle fiyat son 500! İstanbul avcılara gelip buyurun elden teslim ederim. İstanbul dışına satamam maalesef. 2. elden alalı 1 buçuk hafta oldu. 2 kablosuz kolludur. Kollardan birinin pil kısmı çalışmıyor. Yanında kablo vereceğim. Kabloyu takıp oynayın. Çok ısınamadım. Konsol Fw'li. Korsan DVD takıp kullanabilirsiniz. Yanında 10 - 20 tane DVD kendim veriyorum. Cihazda hafıza yok. 300 MB gibi bir şey var. Oraya da oyun kayıt edersiniz. PES 13 15 17 18 FIFA 15 16 17 18 NFS run, NFS Shift, Dirt 2, Dirt 3, Tom Clancy Ghost Recon future soldıer, Forza Horizon 2, GTA 4 lıberty City, ufc... Veriyorum. 2 kollu cihazdır. 3K hata gormeyen modeldır! Pazarlık yoktur! 600'den 500'e düştüm biraz beni de anlayın! Bu arada korsan olduğu için ilan yayınlanmaz ise anlayış gösteririm ama korsan desteği istemiyorum sadece satış gerçekleştiriyorum 🙂.

SmartSelect_20200807-234815_sahibindencom.jpg

SmartSelect_20200807-234747_sahibindencom.jpg

Steam üzerinden veririm hocam. Siz istek atın yeterli.
Tamam hocam mobilden atmaya çalışıyorum atabilirsem atacağım :).
İstek attım hocam.
Hocam mesaj kısmında herhangi bir işlem yapamıyorum. Birde mobil uygulamasını yükleyip deniyeyim. Kusura bakma beklettiğim için.
Yazıyorum hocam gelebilirsiniz.
Satıldı :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı