Tunahanaltn Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 514 Çözümler 1 2 Temmuz 2022 #1 Merhaba, Bluetooth kulakalığım ve jak girişli kulaklığımı aynı anda kullanmak istiyorum, yardımcı olur iseniz memnun olurum, şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Bluetooth kulakalığım ve jak girişli kulaklığımı aynı anda kullanmak istiyorum, yardımcı olur iseniz memnun olurum, şimdiden teşekkürler.
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 860 Çözümler 18 2 Temmuz 2022 #2 Tunahanaltn dedi: Merhaba, Bluetooth kulakalığım ve jak girişli kulaklığımı aynı anda kullanmak istiyorum, yardımcı olur iseniz memnun olurum, şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... VoiceMeeter banana uygulmasından yapılabiliyor Google'a VoiceMeeter banana multiple outputs diye aratın. Kennisgeving voor omleiding Son düzenleme: 2 Temmuz 2022
Tunahanaltn dedi: Merhaba, Bluetooth kulakalığım ve jak girişli kulaklığımı aynı anda kullanmak istiyorum, yardımcı olur iseniz memnun olurum, şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... VoiceMeeter banana uygulmasından yapılabiliyor Google'a VoiceMeeter banana multiple outputs diye aratın. Kennisgeving voor omleiding
megatrown21 Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 660 Çözümler 1 2 Temmuz 2022 #3 Bunu bende hep merak etmişimdir telefonda yada bilgisayarda bu mümkün mü ?
Tunahanaltn Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 514 Çözümler 1 2 Temmuz 2022 #4 Nurullahkzlkya dedi: Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, konulara bakmıştım ama bu gözümden kaçmış. megatrown21 dedi: Bunu bende hep merak etmişimdir telefonda yada bilgisayarda bu mümkün mü ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda mümkün olduğunu biliyordum ama telefonda zannetmiyorum şahsen.
Nurullahkzlkya dedi: Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, konulara bakmıştım ama bu gözümden kaçmış. megatrown21 dedi: Bunu bende hep merak etmişimdir telefonda yada bilgisayarda bu mümkün mü ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda mümkün olduğunu biliyordum ama telefonda zannetmiyorum şahsen.