2 kuş kavga ediyor

possenreiber

Hectopat
Daha fazla  
Benim 7-8 aylık dişi bir kuşum vardı yumurtlamaya başladı. Biz de erkek kuş aldık şu an 3.günü bizim kuşla arada kavga ediyorlar. 1 gün kafeslerini ayırdım ama kavgaya devam ettiler benim kuş bazen öpüşmek için gagasını yaklaştırıyor ama erkek kuş kaçıyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk 7 gün kavga etmeleri normaldir eğer 10 günden fazla süredir kavga ediyosa ayırmalısın.

Kuşlar tek başına yumurtlayıp üreyebiliyor mu Allah Allah çok ilginç ilk defa duyuyorum.

Bizimde dişi kuş kaçıyordu erkeğin dişiye göre genç olması lazım öyle değilse o yüzden olabiliyor ya da ilk 9 gün alışma süreci vardır.
Kuşlar tek başına yumurtlayıp üreyebiliyor mu Allah Allah çok ilginç ilk defa duyuyorum.
Üremiyorlar sadece boş yumurta yapıyorlar.

Dostum 1-2 hafta kavga normal, alışma sürecindeler. Aşklar büyük kavgayla başlar

Hocam 7 sene kuş bakmış biri olarak söylüyorum. Maximum 6 günden fazla ederlerse ayırın. Benim dişi kuş erkek kuşu öldürüyordu az kalsın gagaladı boğazını eldivenle düşün ayırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…