2 M.2 soltu olan AM5 DDR5 anakart önerisi

UmutDogan0

Hectopat
Daha fazla  
2 M.2 slotu olan ucuz yollu F/P AM5 soket DDR5 anakart önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Arkadaş ucuza bir anakart istemiş. Ki bu paylaştığınız anakart yerine aynı fiyatta hatta biraz daha ucuza MSI b650 tomahawk alınır ki Asus tuf b650 plus anakarttan çok daha iyidir.

biostar ilk defa duyduğum bir marka güvenilebilir mi

Arkadaş ucuza bir anakart istemiş. Ki bu paylaştığınız anakart yerine aynı fiyatta hatta biraz daha ucuza MSI b650 tomahawk alınır ki Asus tuf b650 plus anakarttan çok daha iyidir.
dediğiniz gibi bu biraz bütçemi aşıyor hocam

B650M-R, B650M-K.
B650-R düşünüyorum bende aralarında ne fark vardır?

Size naçizane tavsiyem ana bileşenlerden kısmayın. İşlemci,anakart, ekran kartını nekadar üst seviye alırsanız bilgisayarınızı o oranda uzun süre yenilemeniz gerekmez.

Arkadaş ucuza bir anakart istemiş. Ki bu paylaştığınız anakart yerine aynı fiyatta hatta biraz daha ucuza MSI B650 Tomahawk alınır ki ASUS TUF B650 Plus anakarttan çok daha iyidir.

Haklisiniz hocam ama aralarinda şu anda ufak bir fiyat farkı var mATX anakart daha ucuza gelecektir kusuruma bakmayın.

Size naçizane tavsiyem ana bileşenlerden kısmayın. İşlemci,anakart, ekran kartını nekadar üst seviye alırsanız bilgisayarınızı o oranda uzun süre yenilemeniz gerekmez.
hocam ben sistemi topladım eseasında bilgisayarıya parçaları verdim fiyat aldım ama sonrasında anakartta tek m.2 slotu olduğunu farkettim 500gb ssd yetmeyecekti bilgisayarcı ile konuştum tüm parçalar geldi birtek anakart ve erkan kartı gelmedi onları daha sipariş etmemiş bende dedim ki o zaman anakartı yükseltelim daha sonradan 1tb daha m2 disk takmayı planlıyorum

Haklisiniz hocam ama aralarinda şu anda ufak bir fiyat farkı var mATX anakart daha ucuza gelecektir kusuruma bakmayın.
estağfurullah hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…