Biostar B650MP-E Pro AMD B650 6000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.879,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaş ucuza bir anakart istemiş. Ki bu paylaştığınız anakart yerine aynı fiyatta hatta biraz daha ucuza MSI b650 tomahawk alınır ki Asus tuf b650 plus anakarttan çok daha iyidir.
Biostar B650MP-E Pro AMD B650 6000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Arkadaş ucuza bir anakart istemiş. Ki bu paylaştığınız anakart yerine aynı fiyatta hatta biraz daha ucuza MSI b650 tomahawk alınır ki Asus tuf b650 plus anakarttan çok daha iyidir.
Size naçizane tavsiyem ana bileşenlerden kısmayın. İşlemci,anakart, ekran kartını nekadar üst seviye alırsanız bilgisayarınızı o oranda uzun süre yenilemeniz gerekmez.
Arkadaş ucuza bir anakart istemiş. Ki bu paylaştığınız anakart yerine aynı fiyatta hatta biraz daha ucuza MSI B650 Tomahawk alınır ki ASUS TUF B650 Plus anakarttan çok daha iyidir.
Size naçizane tavsiyem ana bileşenlerden kısmayın. İşlemci,anakart, ekran kartını nekadar üst seviye alırsanız bilgisayarınızı o oranda uzun süre yenilemeniz gerekmez.
hocam ben sistemi topladım eseasında bilgisayarıya parçaları verdim fiyat aldım ama sonrasında anakartta tek m.2 slotu olduğunu farkettim 500gb ssd yetmeyecekti bilgisayarcı ile konuştum tüm parçalar geldi birtek anakart ve erkan kartı gelmedi onları daha sipariş etmemiş bende dedim ki o zaman anakartı yükseltelim daha sonradan 1tb daha m2 disk takmayı planlıyorum