2. mail kullanılmalı mı?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Merhaba, her şey için sadece ana maili kullanıyorum. 2. bir mail kullanmama gerek var mıdır? Güvenlik açısından daha mı iyi?

Tabii ki, güvenmediğiniz sitelere uygulamalara vereceğiniz bir mailiniz olsun.

Bunun için tek tek farklı mailler açmaktan ziyade SimpleLogin tarzı hizmetler kullanılabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, bir kere kullanacaginiz siteler icin uygun. Bana kalırsa ikinci mailinizi bile vermeyin guvenmediginiz sitelere.

Merhaba, her şey için sadece ana maili kullanıyorum. 2. bir mail kullanmama var mıdır? Güvenlik açısından daha mı iyi?
Kullandığım mail sayısı belki 10 tane falandır,
Bana göre min 2 max 5 adet mail olmalı.

Merhaba, her şey için sadece ana maili kullanıyorum. 2. bir mail kullanmama gerek var mıdır? Güvenlik açısından daha mı iyi?

Benim banka icin kullandigim mail adresi farkli, oyunlar icin ayri sahsi icin ayri, tek seferlik kullanacagim için ayrı mail adresi kullanıyorum.

Bir kişisel mailim, bir profesyonel mailim, bir tane de edu mailim var.

2 de yetmez, ana mail dışında en az 3 mail adresinin olmasını öneririm

Takma ad kullanabilirsin güvenmediğin sitelere. SimpleLogin, Addy.io gibi siteler bunlar için işlevsel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…