PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.584 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Türkiye Bugün 12:00 #1 Merhaba, her şey için sadece ana maili kullanıyorum. 2. bir mail kullanmama gerek var mıdır? Güvenlik açısından daha mı iyi?
Merhaba, her şey için sadece ana maili kullanıyorum. 2. bir mail kullanmama gerek var mıdır? Güvenlik açısından daha mı iyi?
Furkan_001 Decapat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 1.094 Çözümler 11 Bugün 12:12 #2 Tabii ki, güvenmediğiniz sitelere uygulamalara vereceğiniz bir mailiniz olsun.
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.900 Çözümler 194 Bugün 12:12 #3 Bunun için tek tek farklı mailler açmaktan ziyade SimpleLogin tarzı hizmetler kullanılabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bunun için tek tek farklı mailler açmaktan ziyade SimpleLogin tarzı hizmetler kullanılabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Swordyyx Hectopat Satranç Şampiyonu Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 619 Çözümler 3 Yer İstanbul Bugün 12:30 #4 Gereksiz Eleman dedi: Bunun için tek tek farklı mailler açmaktan ziyade SimpleLogin tarzı hizmetler kullanılabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet, bir kere kullanacaginiz siteler icin uygun. Bana kalırsa ikinci mailinizi bile vermeyin guvenmediginiz sitelere.
Gereksiz Eleman dedi: Bunun için tek tek farklı mailler açmaktan ziyade SimpleLogin tarzı hizmetler kullanılabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet, bir kere kullanacaginiz siteler icin uygun. Bana kalırsa ikinci mailinizi bile vermeyin guvenmediginiz sitelere.
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 499 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 12:40 #5 PlayStation Oyuncusu dedi: Merhaba, her şey için sadece ana maili kullanıyorum. 2. bir mail kullanmama var mıdır? Güvenlik açısından daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Kullandığım mail sayısı belki 10 tane falandır, Bana göre min 2 max 5 adet mail olmalı.
PlayStation Oyuncusu dedi: Merhaba, her şey için sadece ana maili kullanıyorum. 2. bir mail kullanmama var mıdır? Güvenlik açısından daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Kullandığım mail sayısı belki 10 tane falandır, Bana göre min 2 max 5 adet mail olmalı.
H hrksbndncy Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 379 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:42 #6 PlayStation Oyuncusu dedi: Merhaba, her şey için sadece ana maili kullanıyorum. 2. bir mail kullanmama gerek var mıdır? Güvenlik açısından daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Benim banka icin kullandigim mail adresi farkli, oyunlar icin ayri sahsi icin ayri, tek seferlik kullanacagim için ayrı mail adresi kullanıyorum.
PlayStation Oyuncusu dedi: Merhaba, her şey için sadece ana maili kullanıyorum. 2. bir mail kullanmama gerek var mıdır? Güvenlik açısından daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Benim banka icin kullandigim mail adresi farkli, oyunlar icin ayri sahsi icin ayri, tek seferlik kullanacagim için ayrı mail adresi kullanıyorum.
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.397 Makaleler 6 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Bugün 12:43 #7 Bir kişisel mailim, bir profesyonel mailim, bir tane de edu mailim var.
heykelog Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:46 #8 2 de yetmez, ana mail dışında en az 3 mail adresinin olmasını öneririm
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.932 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:56 #9 10 tane falan mailim vardır ama 3-4 tanesini aktif kullanıyorum. Bence 1 den fazla olması daha iyi.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 826 Çözümler 2 Bugün 12:57 #10 Takma ad kullanabilirsin güvenmediğin sitelere. SimpleLogin, Addy.io gibi siteler bunlar için işlevsel.
Takma ad kullanabilirsin güvenmediğin sitelere. SimpleLogin, Addy.io gibi siteler bunlar için işlevsel.