2 Mbps upload için bitrate tavsiyesi

S50B32

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F

Ekran kartı: MSI GeForce RTX 4070 OC Ventus 2X

Anakart: MSI PRO A620M-E

Ram: X Corsair Vengeance 32GB 5200MHz CL40

SSD : MSI Spatium M461 1TB
Meslek
Mekatronik Teknikeri
Merhaba, Superonline abonesiyim. Docsis bağlantılı modem ile 24/2 sabit internet hızım var. Yayın sırasında modemin Wi-Fi özelliğini kapatıyorum sadece 2 adet ethernet ile bilgisayar bağlı. Oyunu ve yayını tek bilgisayardan yayınlıyorum diğer bilgisayardan yayını takip ediyorum. Gece deneme yayınlar açtım ama istediğim sonuçları alamadım. Oynamaya çalıştığım oyun 64 kişilik multiplayer BF4 haritasıydı.

2MB upload ile 720P anladığım kadarıyla benim için mümkün değil. 480P akıcı şekilde yayın yapmak için nasıl bir OBS ayarı yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sistemim: Ryzen 3600 - RX570 - 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
480p'de 1500 bitrade verdiğim zaman yayın istediğim akıcılıkta olmuyor. Oyunda da anlık ping sorunları yaşıyorum, kamerayı ve sesi yayını vermediğim halde. Biraz daha deneme yapıcağım gece umarım bir ayar tuttururum.
BF4 multiplayer oyunda iken görev yöneticisinden ağ akışına bakıyorum en fazla 250kb upload harcıyor oyun, bende 2mb toplam uploadımın 1600 ünü yayına veriyorum oyuna 400kb kalıyor ama yinede oyunda anlık ping ve ping harici donmalar yaşıyorum.

oyunda fps sabit sistem zorlanmıyorda.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı