2. mezuna kalınır mı?

Keptın0

Hectopat
İlk girdiğim sene çalışmamış, sayısaldan 320K-330k küsur yapmıştım. Bu sene adamakıllı oturdum dershanesiz çalıştım 140kya çektim. Aslında çok daha iyi yapacağımı düşünerek girmiştim. 80k falan yaparım diye AYT'ye girmiştim fakat sınavda matematiği yapamayınca panik yaptım ve tepetaklak oldum maalesef. Bilgisayar mühendisliği istiyordum (doğudaki uniler tutuyor Malatya vs.) Fakat bilgisayar bilimleri(Karadeniz teknik ve çukurova) tutuyor. Aklımı karıştırıyor bu durum birini tercih edip gitmeli miyim yoksa kalınır mı sizce? Bana kalırsa siralamami daha iyi yapabilirim. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Hocam motivasyonunuzu kaybetmeden tekrar çalışabilecekseniz eğer kalmakta bir zarar görmüyorum.

Ben 8. kaldım hedeflerin için kalınır.

Bence gitmelisin çünkü 1 sene şu an kolay gibi gözükebilir ama hiç kısa bir zaman değil üstelik şu an bir yıl çalışacağına üniversitede çalışıp yatay geçiş yapabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…