2 milyona araba önerisi

Mazael

Hectopat
Daha fazla  
Hocam iyi günler, elimde bir Honda Civic vardı elden çıkarttım ve 0 araçlara bakmaya başladım. Citroën C5 ve Ford Focus şu anda dikkatimi çeken 2 araç. Önerileriniz var ise açığım. Yol tutuşunun iyi olduğu mümkünse elektrikli olmayan araçlara açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hyundai tucson ya da Renault austral Peugeot 408 de çok güzel biz de yeni Peugeot 2008 aldık çok güzel ama biraz bagajı küçük.

PSA grubundaki 1.2 benzinliler hala sorunluysa hiç bakma eğer ki düzelmişse DS4 bakabilirsin fakat benim tercihim VAG grubundan 1.5 Tsi lı bir araç bakmak olurdu.
Sorunludan ziyade artik 1.2 puretech motoru birakmalilar, Peugeot 408'e vs. hic yakismayan motor ve o motora gore fiyati bence cok yuksek. DS4'u kullanma firsatim olmadi ama fabrika verisi mesela o arabanin tipine gorunusune 10.5 saniye yakismiyor bence.

Sorunludan ziyade artik 1.2 puretech motoru birakmalilar, Peugeot 408'e vs. hic yakismayan motor ve o motora gore fiyati bence cok yuksek. DS4'u kullanma firsatim olmadi ama fabrika verisi mesela o arabanin tipine gorunusune 10.5 saniye yakismiyor bence.
Hocam motor çeşidi belli maalesef o yüzden PSA ya bulaşılmamalı bence o kadar para veriyorsun triger kayışı yağ içinde yüzüyor basamıyorsun vs.

Hocam motor çeşidi belli maalesef o yüzden PSA ya bulaşılmamalı bence o kadar para veriyorsun triger kayışı yağ içinde yüzüyor basamıyorsun vs.
30-40 binde degistirenlerin oldugunu duydum. Son zamanlarda bana fiyatlari da yuksek gelmeye basladi, arac kotulemek vs. degil ama Fransiz grubunun genelinin fiyatlari sundugu arabalara gore bence biraz yuksek artik, eskiden fp olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı