2 modem birbirine nasıl bağlanır?

SaBenYido42

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bizim evde düne kadar 2 tane modem vardı ve 2'si de 1 internette çalışıyordu (yani 1 sağlayıcı vardı). Ama dün ustalar eve fiber bağlayıp yeni modem getirdiler ve düzen bozuldu. Eskisini de ustalar yaptığı için bir şey bilmiyorum. Kablosuz bir şekilde bağlamak istiyorum çünkü ana modemin yeri çok absürt bir yerde kablo çekmem imkansız. Bu konuyu nasıl çözebilirim?

Ana modem (yeni gelen modem): ZyXEL EX3501-T0

Eskiden bağlı ana modemim: TP-Link VC220-G3U
Eski kablosuz bağladığım modemim: ZyXEL VMG3312-B10b

Yeni bağlanan modem de 2 side açık benim bağlayacağım modem de sadece 2,4 var yeni modemden 5 GHz'yi kapatmam mı gerekiyor acaba.

Yeni bağlanan modem de 2 side açık benim bağlayacağım modem de sadece 2,4 var yeni modemden 5 GHz'yi kapatmam mı gerekiyor acaba.

Acaba aradaki mesafe uzak olduğu için göremiyor mu acaba modeminizi yetişmiyorsa internet kablosunu çıkartıp yaklaştırma şansınız var mı? Hem böylece sorun var mı yoksa sinyal uzak olduğu için mi anlamış oluruz. Ve hayır 5GHz kapatmanıza gerek yok.

Şu anda ayarlama yaptığım için 2 modem de yan yana duruyor laptop kullandığım için sıkıntı mesafeden değil.

Aynı konudan bende muzdaribim bende EX3501-T0 cihazı var ana modemim bu, eski modemime kablosuz bağlamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…