Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #11 kriezdia dedi: Tabii Genişletmek için tıkla... Kablosuz Ethernet Yönlediriciyi seçin hocam.
K kriezdia Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #12 Jobs dedi: Kablosuz Ethernet Yönlediriciyi seçin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim ethernet kablosu çalışmıyor sanırım uçları yanlış bağlanmış.Fotoğraf atsam bakabilir misiniz?
Jobs dedi: Kablosuz Ethernet Yönlediriciyi seçin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim ethernet kablosu çalışmıyor sanırım uçları yanlış bağlanmış.Fotoğraf atsam bakabilir misiniz?
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #13 kriezdia dedi: Hocam şimdi fark ettim ethernet kablosu çalışmıyor sanırım uçları yanlış bağlanmış.Fotoğraf atsam bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bakarım elbette hocam. Siz 1.modemin ethernetinden WAN girişine çektiniz kabloyu değil mi?
kriezdia dedi: Hocam şimdi fark ettim ethernet kablosu çalışmıyor sanırım uçları yanlış bağlanmış.Fotoğraf atsam bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bakarım elbette hocam. Siz 1.modemin ethernetinden WAN girişine çektiniz kabloyu değil mi?
K kriezdia Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #14 Jobs dedi: Bakarım elbette hocam. Siz 1.modemin ethernetinden WAN girişine çektiniz kabloyu değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam onda sıkıntı yok fakat şimdi fark ettim modeme o Ethernet kablosunu bağladığımda internet yok dedi. Jobs dedi: Bakarım elbette hocam. Siz 1.modemin ethernetinden WAN girişine çektiniz kabloyu değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu CAT6 kablosundaki renkler nasıl olacak sanırım bundan kaynaklanıyor. Son düzenleme: 17 Ekim 2024
Jobs dedi: Bakarım elbette hocam. Siz 1.modemin ethernetinden WAN girişine çektiniz kabloyu değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam onda sıkıntı yok fakat şimdi fark ettim modeme o Ethernet kablosunu bağladığımda internet yok dedi. Jobs dedi: Bakarım elbette hocam. Siz 1.modemin ethernetinden WAN girişine çektiniz kabloyu değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu CAT6 kablosundaki renkler nasıl olacak sanırım bundan kaynaklanıyor.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #15 kriezdia dedi: Evet hocam onda sıkıntı yok fakat şimdi fark ettim modeme o Ethernet kablosunu bağladığımda internet yok dedi. Hocam bu CAT6 kablosundaki renkler nasıl olacak sanırım bundan kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... 1.modemde mi internet kesildi?
kriezdia dedi: Evet hocam onda sıkıntı yok fakat şimdi fark ettim modeme o Ethernet kablosunu bağladığımda internet yok dedi. Hocam bu CAT6 kablosundaki renkler nasıl olacak sanırım bundan kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... 1.modemde mi internet kesildi?
K kriezdia Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #16 Jobs dedi: 1.modemde mi internet kesildi? Genişletmek için tıkla... Yok internet var 2 modemi birbirine bağlamak için kullandığım Ethernet kablosu sorunlu. Uçlarındaki renkler birinde farklı diğerinde farklı. Düzeltip sizin attığınız çözümü tekrar deneyeceğim.
Jobs dedi: 1.modemde mi internet kesildi? Genişletmek için tıkla... Yok internet var 2 modemi birbirine bağlamak için kullandığım Ethernet kablosu sorunlu. Uçlarındaki renkler birinde farklı diğerinde farklı. Düzeltip sizin attığınız çözümü tekrar deneyeceğim.