EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 791 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 Tek modem çekmiyor. Bizde de 2 tane modem var. İkisini birbirine kabloyla nasıl bağlayabilirim? Ben 1. katta oturuyorum. 3. kata gidicekte. Modemin biri TP-Link diğeri Türk Telekom. Bilgisayarım var.
Tek modem çekmiyor. Bizde de 2 tane modem var. İkisini birbirine kabloyla nasıl bağlayabilirim? Ben 1. katta oturuyorum. 3. kata gidicekte. Modemin biri TP-Link diğeri Türk Telekom. Bilgisayarım var.
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.684 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #2 Köprü modu ile bağlayacaksınız çok basit işlem.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.465 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #3 Router olarak ayarlayabilirseniz kullanabilirsiniz modem arayüzünden böyle bir özelliğin olup olmadığını kontrol edin.
Router olarak ayarlayabilirseniz kullanabilirsiniz modem arayüzünden böyle bir özelliğin olup olmadığını kontrol edin.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 2 Kasım 2023 #4 Mavcutta kullanılan modemin LAN portundan bir kablo çıkartıp öbür modemin WAN portuna takın. Access Point olacaktır.
Mavcutta kullanılan modemin LAN portundan bir kablo çıkartıp öbür modemin WAN portuna takın. Access Point olacaktır.