2. modemi router veya accses point olarak kullanmak mümkün mü?

xNEXIN

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bu başlıktaki birçok konuyu inceledim denedim ama başaramadım, Keenetic marka modemime xyzl Türk Telekom modemini Access Point olarak bağlamak istiyorum, ana modemin IP'si 192.168.1.1 olarak duruyor, 2. modemin IPS'ini 192.168. 39. 1 olarak değiştirdim, sondaki 1'i 2 yapacaktım fakat son sayı değiştirilmiyor nedense, o yüzden bir önceki sayıyı 39 olarak değiştirdim, 2. modemin köprü modunu açtım DHCP'sini devre dışı bıraktım 1. modemin lan1'inden 2. modemin lan1 ine kablolu bağlantı kurdum fakat internet gelmiyor 2. modeme. Fotoğraflardaki Keenetic olan 1.modemim internet ona bağlı.

Televizyon için kutu box almıştım Keenetic modemden uzaktan bağlantı kurduğumda internet hızı çok düşük kalıyor YouTube'yi bile açmıyor bü yüzden router olarak 2. modemi kullanmak zorundayım, 2.modemde bu sorun yoktu fakat kopma sorunları yaşıyordum eski olduğu için bu yüzden yeni modemi kullanıyorum. Eğer ki Keenetic modemden bir ayar yapılıp çözülürse bu sorun routera gerek kalmayacak.

Dosya Ekleri

• 1745489170932.png
    121,1 KB · Görüntüleme: 17
  • WhatsApp Görsel 2025-04-24 saat 13.07.23_7cac848c.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 23
Mümkün ama modemde WAN portu olması lazım.
Vede güçlü bir modem olmalı.

Gösterilen modemi arayüzden tanıdım.
ZTE H168a modeli galiba.
Olmayabilir.

Bu konuya göz attınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…