T TheMurderK Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar 2. monitörü ekran kartına HDMI kablo gibi bir alet var onla bağladım eskiden çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor nedensizce sorun ne olabilir?
Arkadaşlar 2. monitörü ekran kartına HDMI kablo gibi bir alet var onla bağladım eskiden çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor nedensizce sorun ne olabilir?
Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 13 Temmuz 2021 #2 Eskiden çalışıyorsa sorun ya kablodadır ya da hdmi portlarındadır.Elinde başka hdmi varsa kullanmayı dene.Yine olmazsa beni aşıyor.
Eskiden çalışıyorsa sorun ya kablodadır ya da hdmi portlarındadır.Elinde başka hdmi varsa kullanmayı dene.Yine olmazsa beni aşıyor.
T TheMurderK Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #3 Laharl dedi: Eskiden çalışıyorsa sorun ya kablodadır ya da HDMI portlarındadır. Elinde başka HDMI varsa kullanmayı dene. Yine olmazsa beni aşıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki 2. monitörü anakarta bağlasam olur mu?
Laharl dedi: Eskiden çalışıyorsa sorun ya kablodadır ya da HDMI portlarındadır. Elinde başka HDMI varsa kullanmayı dene. Yine olmazsa beni aşıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki 2. monitörü anakarta bağlasam olur mu?
Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 13 Temmuz 2021 #4 TheMurderK dedi: Hocam peki anakarta bağlasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam benim bilgisayar donanım bilgim cidden az ne yazık ki.Daha 1 ay öncesine kadar biosun işlemcinin içinde olduğunu sanıyordum.
TheMurderK dedi: Hocam peki anakarta bağlasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam benim bilgisayar donanım bilgim cidden az ne yazık ki.Daha 1 ay öncesine kadar biosun işlemcinin içinde olduğunu sanıyordum.
T TheMurderK Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #5 Laharl dedi: Hocam benim bilgisayar donanım bilgim cidden az ne yazık ki.Daha 1 ay öncesine kadar biosun işlemcinin içinde olduğunu sanıyordum. Genişletmek için tıkla... "Öğrenmek değil, öğrenmemek ayıp"
Laharl dedi: Hocam benim bilgisayar donanım bilgim cidden az ne yazık ki.Daha 1 ay öncesine kadar biosun işlemcinin içinde olduğunu sanıyordum. Genişletmek için tıkla... "Öğrenmek değil, öğrenmemek ayıp"
Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 13 Temmuz 2021 #6 TheMurderK dedi: "Öğrenmek değil, öğrenmemek ayıp" Genişletmek için tıkla... Doğru hocam.Bu yüzden kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
TheMurderK dedi: "Öğrenmek değil, öğrenmemek ayıp" Genişletmek için tıkla... Doğru hocam.Bu yüzden kendimi geliştirmeye çalışıyorum.