2. monitör almak mantıklı mı?

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, 240Hz 4ms 27" bir monitör kullanıyorum. 2. bir monitör düşünüyordum ancak 3.5-4K civarlarından başlıyor. Onun yerine HD kalitede bir orta boy TV alsam, iyi bir HDMI kablosu ile bağlantı kursam yarı fiyatına daha iyi olacak gibi de geliyor. Sizce ne yapılır? :D

TV mantıklı gibi bir yandan video izlerken iş yapmak için.

Dostum sistem özelliklerini bilmiyorum ama ben bu dediğin çift monitör işini 750 Ti ekran kartı ile denedim oyunlarda performansım yarı yarıya düştü. Ekran kartına güveniyorsan yapılabilecek yapınca da tadından yenmeyecek bir ortam oluşur. TV konusunda ise, çok fazla bilgi sahibi değilim fakat TV'ler genel olarak oyun oynayacaklar için tavsiye edilmiyor sebebi ise msten dolayı diye hatırlıyorum.

Hocam 27 inch monitör zaten işler için yetmez mi çözünürlikte sıkıntı yaşayabilir mi TV alınırsa?
Çözünürlük değil de Input Lag yer televizyona görüntü vermeye çalışırsa, monitör gibi olmaz. Ben çift monitör kullanıyorum ama oyun için tabiki de değil iş için. Oyunda tam tersi performanstan yiyor çift monitör olayı.

Dostum sistem özelliklerini bilmiyorum ama ben bu dediğin çift monitör işini 750 Ti ekran kartı ile denedim oyunlarda performansım yarı yarıya düştü. Ekran kartına güveniyorsan yapılabilecek yapınca da tadından yenmeyecek bir ortam oluşur. TV konusunda ise, çok fazla bilgi sahibi değilim fakat TV'ler genel olarak oyun oynayacaklar için tavsiye edilmiyor sebebi ise msten dolayı diye hatırlıyorum.
Televizyona bilgisayardan görüntü vereceksen video dışında asla verim alamazsın.
Amacım 3.5-4k'ya mevcut monitörden alıp 1-2 oyunu 2 monitörle oynamaktı ancak onun harici %95 hep yanda ya Spotify, Discord, yayın yapmaya başlarsam gerekli uygulamalar falan duracak. O yüzden oyunu gözden çıkardım kullanım kolaylığı olarak bakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı