Sedatistaken Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 1. monitörde oyun açık yandan Spotify falan açınca pencereliye düşüyor.
astra99 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 282 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 Sedatistaken dedi: 1. monitörde oyun açık yandan Spotify falan açınca pencereliye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu tam ekran modunda oynuyor iseniz bu normal bir durum, pencereli tam ekran modunu deneyin.
Sedatistaken dedi: 1. monitörde oyun açık yandan Spotify falan açınca pencereliye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu tam ekran modunda oynuyor iseniz bu normal bir durum, pencereli tam ekran modunu deneyin.
Sedatistaken Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 astra99 dedi: Oyunu tam ekran modunda oynuyor iseniz bu normal bir durum, pencereli tam ekran modunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Tam ekranda düşmesin istiyorum olmuyor mu öyle.
astra99 dedi: Oyunu tam ekran modunda oynuyor iseniz bu normal bir durum, pencereli tam ekran modunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Tam ekranda düşmesin istiyorum olmuyor mu öyle.
astra99 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 282 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #4 Sedatistaken dedi: Tam ekranda düşmesin istiyorum olmuyor mu öyle. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.
Sedatistaken dedi: Tam ekranda düşmesin istiyorum olmuyor mu öyle. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.