dekayt Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #11 spriggan dedi: Hepsinin çıkışını ekran kartından alabilirsin. Onboard kart çıkış verir mi onu bilmiyorum. Ama ben 2 DP ve 1 HDMI ile tek bir kart üstünden sorunsuz olarak 3 monitör kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam onu
spriggan dedi: Hepsinin çıkışını ekran kartından alabilirsin. Onboard kart çıkış verir mi onu bilmiyorum. Ama ben 2 DP ve 1 HDMI ile tek bir kart üstünden sorunsuz olarak 3 monitör kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam onu
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 10 Haziran 2023 #12 dekayt dedi: Nasıl yapıcam onu Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi 2. monitörü ekran kartına bağlamanız gerekmektedir.
dekayt dedi: Nasıl yapıcam onu Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi 2. monitörü ekran kartına bağlamanız gerekmektedir.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 10 Haziran 2023 #13 dekayt dedi: Nasıl yapıcam onu Genişletmek için tıkla... Ekran kartında kaç tane çıkış varsa hepsini uygun kablolar ile monitörüne bağlaman yeterli. Her biri farklı ekran olarak çalışacak.
dekayt dedi: Nasıl yapıcam onu Genişletmek için tıkla... Ekran kartında kaç tane çıkış varsa hepsini uygun kablolar ile monitörüne bağlaman yeterli. Her biri farklı ekran olarak çalışacak.
dekayt Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #14 spriggan dedi: Ekran kartında kaç tane çıkış varsa hepsini uygun kablolar ile monitörüne bağlaman yeterli. Her biri farklı ekran olarak çalışacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.
spriggan dedi: Ekran kartında kaç tane çıkış varsa hepsini uygun kablolar ile monitörüne bağlaman yeterli. Her biri farklı ekran olarak çalışacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.