2. monitör bağlı ama gözükmüyor

pinkmans

Hectopat
Daha fazla  
İlk monitörüm şu anda 2. olarak kullandığım monitördü. Bilgisayar açılırken anakartın logosu hep yan ekranda çıkardı. Bir süre monitörü kullanmadım, bir gün bilgisayarı açtığımda artık anakart logosu ana ekranıma gelmeye başladı, aldırış etmedim. Şu an 2. monitör sisteme bağlı, monitöre güç de gidiyor fakat algılanmıyor. Driverları güncelledim, tak çıkar yaptım ama bir türlü çözemedim. Monitör bağlı olmasına rağmen aygıt yöneticisinde tek 1 monitör gözüküyor.

DisplayPort sağlam mı?

Başka bir kablo ile 2. monitörünüzü bağlamayı deneyin.

DisplayPort sağlam mı?

Bunu deneyin,olmazsa bilgisayar açık iken windows monitör ayarlarına girin ve monitörü o ayarlar kısmındayken yapılandırın.

Benim bilgisayarımda da 2. monitörüm gözükmüyordu, kablom, monitörüm, bilgisayarım her şeyim sağlamdı. Kabloyu değiştirince görmeye başladı, belki sizde de farklı bir kabloyla monitörü algılayabilir.

DisplayPort sağlam mı?

Bunu deneyin, olmazsa bilgisayar açık iken Windows monitör ayarlarına girin ve monitörü o ayarlar kısmındayken yapılandırın.

VGA tipi kablosu olan bir monitör, dönüştürücü ile kullanıyorum. Onda bir problem çıkmış olabilir değiştrip deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı