2. monitör gerekli mi?

Hım bence gereksiz fakat artıları çok. Sosyal medyayı oradan açıp anında dönüş sağlaman ya da dizi film açıp göz atarak oyun oynamak eğer MMO RPG falan oynuyorsan özellikle çok keyifli zevkli.

Eğer bir yandan Discord'u takip etmek, ya da bir yandan YouTube'dan bir şeye bakarak bunu oyunda uygulamak gibi şeyler için belki alınabilir. Pahalıya da kaçmaya gerek yok 2.monitör olarak eski monitörler tercih edilebilir.

Sadece oyun oynuyorum, ama niyeyse 2.monitör alıp almamak arasında kaldım. Sizce alınmalı mı?
Oyun oynarken DC kullanıyorsan, Video izleme kültürün varsa yine, veya araba sürme gibi bir alışkanlığın var ise yan ekranda 2. uygulamayı kontrol etmek çok çok + duruma göre gereklilik olabiliyor. Öte yandan bahsettiğim bu durumlar senin için gerekli değil ise alma derim.

Konfor açısından sana rahatlık veriyorsa iyi kullan. Kullanım alanına göre değişir, ben eskiden kullanırdım bir taraftan oyun oynarken diğer taraftan da video izlerdim kendime ya da arkadaşlarımla muhabbet eder yazışmaları takip ederdim ancak şu anda gündelik hayatıma böyle bir ihtiyacım olmadığı için tek monitör ile devam ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı