2 monitör Hz değiştirir mi?

ege123eds

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim ana monitörüm 144Hz pivot yok pivotlu 2. bir monitör alacağım. Mesela o 100Hz olsa 144Hz azalir mi veya 240Hz olsa ana monitor 144'ten artar mi?

Hayır, her iki monitörde kendi desteklediği maksimum hz'yi göstermeye devam eder. Herhangi bir değişiklik olmaz, ne artar ne de azalır.

Ayarlardan ikisininde ayrı ayrı ayarı yapılıyor hangisi ne kadar destekliyorsa o ama birini ana monitör seçmeniz lazım oyun oynadığınız ekranı seçseniz iyi olur.

Arkadaşlar benim ana monitörüm 144Hz pivot yok pivotlu 2. bir monitör alacağım. Mesela o 100Hz olsa 144Hz azalir mi veya 240Hz olsa ana monitor 144'ten artar mi?

Kanka pivotlu monitör için begendıgın bir monıtor var mı?

Dostum eğer yeni bir monitör alacaksan ne Hz ne ms bir zararı olmayacak ikisi de uyumlu çalışacaktır ama iki monitörü de farklı seçmeni tavsiye ederim birini daha iyi çözünürlük seçip ondan film, dizi vb. izlersin diğer monitörünü de Hz yüksek seçersin oyun oynarken de onu kullanırsın senin için daha F/P bir seçim olur.

Kanka pivotlu monitör için begendıgın bir monıtor var mı?

Daha cok bakamadım bakiyorum reis bir şey yok yani aklimda.

Öneri icin teşekkürler zamaninda 144Hz aldim keske 240 alsaymisim diyorum yaptik bir hata. Bir de şey soracağım mesela monitör pivot degil ama monitör standiyla birlikte pivot yapabilir miyim?

Son düzenleme:
Evet, Amazon'da bilgisayarlar için tutucular var. North Bayou alacağım ben de önümüzdeki ay çift monitör için. Pivot özelliği olmasa bile o tutucularla istediğin yöne çevirebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…