2 Monitör için kol önerisi

Tr07Emre

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5800x3D
Rtx 4070 OC Ventura 2x
MSI B550-A Pro
5 TB Alan
16gb Ram
Selamlar. Şu sıralar sistemimde değişiklik yaptığım için monitörlerime kol almayı planladım. Monitörlerimden birisi bu https://www.vatanbilgisayar.com/asu...-full-hd-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html. Diğer monitörüm ise bu https://www.vatanbilgisayar.com/lg-24-ultragear-1ms-180hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html. Beyaz bir kol almak istiyorum ama ekranlar siyah olunca emin olamadım. Bir de ikili mi almalıyım yoksa tek tek mi? İkisi bir tık çapraz duruyor tam yan yana değil. Masa kalınlığı yaklaşık 2-3 santim arası olması gerek. Hazır değil el yapımı bir masa. Önerileriniz nelerdir?

North Bayou Nb F160 17-27" Çift Kol 2-9 kg Amortisörlü Monitör Standı : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu kolu öneren oldu ama her ikisinide taşıyabileceğini zannetmiyorum. Birde bunun teklisi varmış herhalde. North Bayou Nb F80 17-30 " LCD / LED Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı 2-9 Kg Yeni : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Son düzenleme:
Teklisini kullanıyorum baya güzel. Ben olsam tekli alırdım.
Bunun montesi nasıl oluyor vida ile masayı deliyor muyuz?

Bunu gördüm de benim iki monitör toplam kilosu bunu geçiyordu herhalde. Birisi 5 diğeri 8 kilo. O yüzden pek emin olamamıştım.

Teklisini kullanıyorum baya güzel. Ben olsam tekli alırdım.
Birde bu benim monitörleri taşıyabilir değil mi birisi 5 diğeri 7 kilo yazıyor sitede.

Son düzenleme:
Bunun montesi nasıl oluyor vida ile masayı deliyor muyuz?

Bunu gördüm de benim iki monitör toplam kilosu bunu geçiyordu herhalde. Birisi 5 diğeri 8 kilo. O yüzden pek emin olamamıştım.

Bir de bu benim monitörleri taşıyabilir değil mi birisi 5 diğeri 7 kilo yazıyor sitede.

Vidası var masaya sıkıltırıyorsun. Detaylara buradan bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vidası var masaya sıkıltırıyorsun. Detaylara buradan bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel duruyormuş teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı