2. monitör için Odyssey OLED G6 alınır mı?

Obsesi

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.

Kendimi kısa ve net anlatmaya çalışacağım. 2. monitör arayışındayım. Mevcut monitörüm Samsung Odyssey Neo G7 4K-165Hz.

Genel olarak FPS oyunları ve PS5 bağlayarak kullanıyorum. Ayrıca profesyonel hayatımda tasarımcıyım. Sistemimin bizi ilgilendiren kısmı ise çok özetle 14700k CPU ve RTX4080 GPU.

Evet Samsung Odyssey Neo G7 çok çok üst düzey ancak FPS oyunlarında Hz değeri, Ghosting gibi durumları beni pek tatmin etmiyor. Biraz rekabetçi oynadığım için olabilir.

Tüm bunları düşünerek 2. monitör ararken Samsung'un yeni çıkardığı ve henüz ön siparişte olan Odyssey OLED G6'yı gördüm. Cihaz olağanüstü. OLED, 360Hz, 2K ve 0.03 ms ve 27 inç gibi değerlere sahip. Ayrıca profesyonel mesleğim için inanılmaz bir renk kalitesi var. Fiyatı ise 24.500 TL.

Sizce bu son teknoloji OLED cihazı kaçırmamalı mıyım? Yoksa Alienware AW2523HF gibi 24 inç 360Hz bir monitöre mi yönlenmeliyim? Bu konuda görüşlerinizi paylaşmanız benim için çok değerli.

Tüm tavsiye ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Herkese merhaba.

Kendimi kısa ve net anlatmaya çalışacağım. 2. monitör arayışındayım. Mevcut monitörüm Samsung Odyssey Neo G7 4K-165Hz.

Genel olarak FPS oyunları ve PS5 bağlayarak kullanıyorum. Ayrıca profesyonel hayatımda tasarımcıyım. Sistemimin bizi ilgilendiren kısmı ise çok özetle 14700k CPU ve RTX4080 GPU.

Evet Samsung Odyssey Neo G7 çok çok üst düzey ancak FPS oyunlarında Hz değeri, Ghosting gibi durumları beni pek tatmin etmiyor. Biraz rekabetçi oynadığım için olabilir.

Tüm bunları düşünerek 2. monitör ararken Samsung'un yeni çıkardığı ve henüz ön siparişte olan Odyssey OLED G6'yı gördüm. Cihaz olağanüstü. OLED, 360Hz, 2K ve 0.03 ms ve 27 inç gibi değerlere sahip. Ayrıca profesyonel mesleğim için inanılmaz bir renk kalitesi var. Fiyatı ise 24.500 TL.

Sizce bu son teknoloji OLED cihazı kaçırmamalı mıyım? Yoksa Alienware AW2523HF gibi 24 inç 360Hz bir monitöre mi yönlenmeliyim? Bu konuda görüşlerinizi paylaşmanız benim için çok değerli.

Bence ikinci monitor almak yerine elinizdekini satıp ana monitör olarak kullanin bu ürünü. OLED kesinlikle değer.

Ghosting problemini umursamıyorum yazmışsın ama ben bizzat kullandım gerçekten insanı bir süre sonra aldığına lanet ettirebiliyor. Onun dışında alınabilir.

Herkese merhaba.

Evet Samsung Odyssey Neo G7 çok çok üst düzey ancak FPS oyunlarında Hz değeri, ghosting gibi durumları beni pek tatmin etmiyor. Biraz rekabetçi oynadığım için olabilir.

Tüm bunları düşünerek 2. monitör ararken Samsung'un yeni çıkardığı ve henüz ön siparişte olan Odyssey OLED g6'yı gördüm. Cihaz olağanüstü. OLED, 360Hz, 2K ve 0.03 ms ve 27 inç gibi değerlere sahip. Ayrıca profesyonel mesleğim için inanılmaz bir renk kalitesi var. Fiyatı ise 24.500 TL.

Selam aldınız mı memnun musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı