2. monitör kaç Hz olur?

HayatYordu

Hectopat
Daha fazla  
Laptopum 144 Hz 1920x1080, ikinci monitör almayı düşünüyorum alacağım monitör 165 Hz 2560x1440 olacak. Size sorum şu ben 2. monitöre ekranı yansıttığımda 165Hz 2K olarak kullanabilecek miyim yoksa laptopumdaki değerleri mi alacağım?

Laptopum 144 Hz 1920x1080, ikinci monitör almayı düşünüyorum alacağım monitör 165 Hz 2560x1440 olacak. Size sorum şu ben 2. monitöre ekranı yansıttığımda 165Hz 2K olarak kullanabilecek miyim yoksa laptopumdaki değerleri mi alacağım?
Ekran kartın nedir? Laptobun nedir? Doğru portları ve kabloyu kullanırsan neden olmasın. Ekran kartına göre alacağın performans, fps düşer. Ekran kartın 2k besleyebilecek seviye de mi?

Ekran kartı RX6500M işlemci R5 5600H. Besleyebiliyor mu?
1080p bir monitör tercih etmen daha iyi olur. Veya 2k monitörü 1080p kullanabilirsin, o da biraz rahatsız edebilir. Laptobunun 2k veremeyeceğinden değil, şuan 1080p'de 100-110fps oynadığın bir oyun 1440p'de 60-70 fps falan oynayacaksın. Veya grafik kısman gerekecek.

1080p bir monitör tercih etmen daha iyi olur. Veya 2K monitörü 1080p kullanabilirsin, o da biraz rahatsız edebilir. Laptopunun 2K veremeyeceğinden değil, şu an 1080P'de 100-110FPS oynadığın bir oyun 1440P'de 60-70 FPS falan oynayacaksın. Veya grafik kısman gerekecek.

Oyun için değil de tasarım için alacaktım o yüzden 2K ve IPS tercih ediyordum.

Oyun için değil de tasarım için alacaktım o yüzden 2K ve IPS tercih ediyordum.
O zaman sorun olmaz. Renkleri iyi güzel bir monitör tercih edin, hz çok da önemli değil. 4k monitörde alsanız, 4k çözünürlük alırsınız laptopun portuna göre. Oyun performansı için kart yetmez.

O zaman sorun olmaz. Renkleri iyi güzel bir monitör tercih edin, Hz çok da önemli değil. 4K monitörde alsanız, 4K çözünürlük alırsınız laptopun portuna göre. Oyun performansı için kart yetmez.

Tamamdır teşekkürler, şu anki monitörünüzden memnun musunuz kardeşim aynısını almayı düşünüyor da?

Tamamdır teşekkürler, şu anki monitörünüzden memnun musunuz kardeşim aynısını almayı düşünüyor da?
Evet memnunum, fiyat bandında alınması gereken minimum monitör. Daha aşağısındaki monitörler alınmaz. Ben yaklaşık 2 yıldır falan kullanıyorum, işimi gördü bugüne kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı