E efeozdemirr Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Elimde eski bir monitörüm vardı ve onu 2.monitör olarak kullanmak istiyorum. Ama kablosunu nereye takacağımı bulamadım. (Monitör VGA girişli, ekran kartım RX6600.)
Elimde eski bir monitörüm vardı ve onu 2.monitör olarak kullanmak istiyorum. Ama kablosunu nereye takacağımı bulamadım. (Monitör VGA girişli, ekran kartım RX6600.)
Firostr Megapat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 521 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #2 Dönüştürücü almalısınız. Display Port to VGA diye aratın.
E efeozdemirr Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 Firostr dedi: Dönüştürücü almalısınız. Display Port to VGA diye aratın. Genişletmek için tıkla... Bunu aldıktan sonra nerey takıcam
Firostr dedi: Dönüştürücü almalısınız. Display Port to VGA diye aratın. Genişletmek için tıkla... Bunu aldıktan sonra nerey takıcam
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 15 Haziran 2024 #4 efeozdemirr dedi: Bunu aldıktan sonra nerey takacağım. Genişletmek için tıkla... DP ucunu kasaya takacaksınız sonra VGA kablosunu da dönüştürücüye takacaksınız. VGA kablosunun diğer ucunu da monitöre bağlayacaksınız.
efeozdemirr dedi: Bunu aldıktan sonra nerey takacağım. Genişletmek için tıkla... DP ucunu kasaya takacaksınız sonra VGA kablosunu da dönüştürücüye takacaksınız. VGA kablosunun diğer ucunu da monitöre bağlayacaksınız.
Firostr Megapat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 521 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #5 Bir ucunu display port çıkışıma(ekran kartındaki) diğer ucuna da vga kablo takıcaksınız)
E efeozdemirr Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #6 Quitahditale dedi: DP ucunu kasaya takacaksınız sonra VGA kablosunu da dönüştürücüye takacaksınız. VGA kablosunun diğer ucunu da monitöre bağlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Quitahditale dedi: DP ucunu kasaya takacaksınız sonra VGA kablosunu da dönüştürücüye takacaksınız. VGA kablosunun diğer ucunu da monitöre bağlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 15 Haziran 2024 #7 efeozdemirr dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.