S stayleon Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:47 #11 Zakiru dedi: Aynısını yaşadım evet. 2 yılı doldurdu benim cihazım o yüzden garantiye göndermedim bile. Genişletmek için tıkla... 3 yıl garantidi var yollatın hemen.
Zakiru dedi: Aynısını yaşadım evet. 2 yılı doldurdu benim cihazım o yüzden garantiye göndermedim bile. Genişletmek için tıkla... 3 yıl garantidi var yollatın hemen.
Zakiru Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 180 Makaleler 1 Dün 17:49 #12 stayleon dedi: 3 yıl garantidi var yollatın hemen. Genişletmek için tıkla... Evrakları, kutusu vs. kayıp. Ne yapmam lazım?
stayleon dedi: 3 yıl garantidi var yollatın hemen. Genişletmek için tıkla... Evrakları, kutusu vs. kayıp. Ne yapmam lazım?
S stayleon Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:50 #13 Zakiru dedi: Evrakları, kutusu vs. kayıp. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Kutusu önemli değil de fatura PDF varsa gerisi önemli değil tecproyu arayıp sorabilirsin bilgi verirler.
Zakiru dedi: Evrakları, kutusu vs. kayıp. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Kutusu önemli değil de fatura PDF varsa gerisi önemli değil tecproyu arayıp sorabilirsin bilgi verirler.