2. monitör nasıl olmalı?

Bütçe
2500-3000 TL

Giray Köroğlu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 2. bir monitör istiyorum fakat nasıl bir model üzerine yoğunlaşmalıyım bilemiyorum. Ana monitörüm 27 inç 165Hz Curved bir monitör. 2. monitörde daha çok arka plan programlarına vs bakmak için kullanmak istiyorum. Örneğin oyun oynarken sistem performansını izlemek veya WhatsApp, YouTube müzik gibi uygulamaları kullanmak için. Çok pahalı bir monitöre gerek yok yani. Sadece monitörün ayaklarını kullanmayacağımdan masaya monte edilen monitör standlarına uyumlu olmalı. North Bayou NB F80 gibi bir standı düşünüyorum. Curved monitöre alışık olduğum için düz bir monitör nasıl olur bilmiyorum. Daha önce arkadaşımın sisteminde baktığım zaman ekran dışa bükülüyormuş gibi hissettirmişti. Fikirleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

27" monitörün yanında 24" bu şekilde duruyor ikiside kavisli.

2. Monitörden çok beklentiniz yok zaten şöyle 24" 72hz bir monitör işinizi görecektir. Sağdaki monitör Samsung CF396. NB F80 ile uyumlu.

Pivot özelliğine sahip bir monitör bakmanı tavsiye ederim. Bahsettiğiniz özellikler için çok rahat bir kullanım deneyimi sunuyor.

27 inç ile 24 inç arasındaki fark bayağı fazlaymış bu kadar beklemiyordum.

Üstte arkadaşın dediği gibi düz bir monitör alıp dikey şeklinde de kullanabilirsiniz.

Hocam ben sistem topladığım zaman ana monitör olarak Samsung Odyssey G65b yi kullanacağım iyi mi?

Hocam ben sistem topladığım zaman ana monitör olarak Samsung Odyssey G65b yi kullanacağım iyi mi?
Benim görseldeki g5 27" VA panel bir monitör. 2-3 sene kullandım şuan farklı monitöre geçtiğim için kutusuna kaldırıp ilana attım. Kullandığım süre boyunca memnundum bir sorun yaşamadım. Sizin bahsettiğiniz model farklı daha iyi bir model.

Hocam peki 165Hz yanında 75 Hz monitör kullanımda rahatsız eder mi?

Üstte arkadaşın dediği gibi düz bir monitör alıp dikey şeklinde de kullanabilirsiniz.

Masam biraz dolu olduğu için öyle kullanmak daha mantıklı hocam. Teşekkürler.

Pivot özelliğine sahip bir monitör bakmanı tavsiye ederim. Bahsettiğiniz özellikler için çok rahat bir kullanım deneyimi sunuyor.

Masam biraz kalabalık olduğundan ayakları çok yer kaplar hocam. Fakat ileride ufak değişiklikler için güzel olur. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…