2. monitör önerisi

ThePashaa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX markali laptopu kullanıyorum. Monitorunden gayet memnunum ama ayni anda 2-3 program calistiriyorum. Alt Tab yapmak yoruyor. O yüzden kod yazabileceğim, oyundayken Discord'a bakip yazi yazabilecegim Chrome ya da Spotify'e girebilecegim bir ekran istiyorum. Bunlari yaparken FPS dususu yasar miyim? Kartimi ve RAM'imi yorar miyim? Bunlari da açıklarsanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX markali laptopu kullanıyorum. Monitorunden gayet memnunum ama ayni anda 2-3 program calistiriyorum. Alt Tab yapmak yoruyor. O yüzden kod yazabileceğim, oyundayken Discord'a bakip yazi yazabilecegim Chrome ya da Spotify'e girebilecegim bir ekran istiyorum. Bunlari yaparken FPS dususu yasar miyim? Kartimi ve RAM'imi yorar miyim? Bunlari da açıklarsanız sevinirim :)
1000 TL ye monitör? Yok ki :D

Birde ekran kartı, ram gibi şeyler yormazsın bende laptop kullanıyorum 8 GB RAM, 240 GB SSD var 2. ekranım da var HP EliteDisplay E240C model.

Fiyatı 2800 TL ye çekerseniz size en uygun monitörün linkini atabilirim.

1000 TL ye monitör? Yok ki :D

Birde ekran kartı, ram gibi şeyler yormazsın bende laptop kullanıyorum 8 GB RAM, 240 GB SSD var 2. ekranım da var HP EliteDisplay E240C model.

Fiyatı 2800 TL ye çekerseniz size en uygun monitörün linkini atabilirim.

gtx 1650 ti 8gb 512gb ssd var bende 16gb yapcam yakında ama öyle yan ekran olarak kullancam 165hz gerek yok gibi

Bir düzgün incelesen?

Aynı marka aynı model de farklılıkları var.

Ben inceledim de bence sen incelesen? Arkadaşın attığı link ile seninki aynı monitör sadece monitör fotoğrafları farklı modeli de aynı hatta attığın linkten trendyola tıklarsan arkadaşın linkine çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı