2. monitör önerisi

Kronos-M-

Kilopat
Laptop kullanıcısıyım ve 2. monitör ihtiyacım doğdu. Bilgisayar mühendisi olduğum için çok fazla Hz ve ms olaylarına bakmıyorum ama ileriki zamanlarda sistem topladığımda da kullanabileceğim bir monitör arıyorum. Tercihen 27inç olmasını istiyorum fakat F/P uygun 24inç monitö rde alabilirim. Şimdiden teşekkürler. Aklımdaki en iyi model olarak linkteki arkadaş var 27inç 165hz aklımdaki monitör Ekran kartım GTX 1650.

İlk monitör hangi panelse onu almanız iyi olur.

27" alacaksaniz 2K almanızı öneririm. Bende laptop ile samsung odyssey g5 27" kullanıyorum ve sadece iş yapıyorum. Siz hz gibi değerleri boşverip sadece 2k olmasını sağlayın.

27" alacaksaniz 2K almanızı öneririm. Bende laptop ile samsung odyssey g5 27" kullanıyorum ve sadece iş yapıyorum. Siz hz gibi değerleri boşverip sadece 2k olmasını sağlayın.
G5 çok pahalı şuanlık bütçem ile maksimum 4500'e kadar çıkabilirim. G3 modelini düşünmüştüm. Dikey şekilde kullanmak istiyorum fakat çok fazla istediğim özelliklerde de bulamıyorum açıkçası. Birkaç Asus Tuf buldum onlarda kavisli ekran, dikey kullanımda düz ekranlar kadar konfor sağlamayacak diye düşünüyorum.

3. Ekran olarak yine Samsung'un 24" kavisli monitörünü kullanıyorum. Dikey kullanmayı denediğimde hoşuma gitmedi. Dikey kullanacaksanız düz almalısınız.

3. ekran olarak yine Samsung'un 24" kavisli monitörünü kullanıyorum. Dikey kullanmayı denediğimde hoşuma gitmedi. Dikey kullanacaksanız düz almalısınız.

Samsung 27inç 144hz fhd şu tarz bir monitör kurtarır mı hocam? Oyundan kastımda ciddi şekilde CS:GO, Valorant oynamak da olmaz. Yazılım için kullanacağım ayrıca belirtmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…