2. monitör önerisi

solomonst

Picopat
Daha fazla  
Geçmişte bunun hakkında bir konu açmıştım ancak bütçe sıkıntısından dolayı alamadım maalesef, düşündüğüm model Link buydu. Ancak o kadar para vermeye gerek var mı? Sadece ana monitörden bir şeyler yaparken video falan izleyeceğim, Link bu linkteki monitör alınır mı?

Daha ucuz model önerisine açığım.

Çevrenizde 2. el ürünlere bakıp işi 1000-1500₺ ye çözebilirsiniz. Yan monitör ips olsun geri özellikleri önemli değil benim için. 60 hz de olur sonuçta ondan oıyun oynanmıyor sadece video, döküman ve iş.

İkinci el, 21 inç VA olan monitör düşünür müsün?

Hocam ana monitörüm 165Hz zaten yan monitör de oyun falan oynamayacağım ancak aradaki akıcılık farkı çok rahatsız eder mi sizce? 24,21 inch olsun yeter. 1000, 1500TL'ye güzel bir şey varsa mükemmel olur.

Benim düşüncem 100-165Hz monitör gereksiz kalacak fare akıcılığı dışında.

Hocam bu kadar fiyatlara almanıza gerek bile yok ben eski 9 yıl önceki ASUS ofis monitörümü taktım yanına her işimi görüyor.

Valla yan monitör olarka bozuk ledlerinin yarısı bozuk asus, renkleri pembeleşmiş grundig ve 17 inç tüplü monitör kullanmış biri olacak çok rahatsız edeceğini sanmam.

1ms ve 100hz, fiyatına ve özelliklerine göre Viewsonic monitör alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…