2. monitör olarak Excalibur 200Hz alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşımda 27 inç 200 Hz Excalibur monitör var. Sıfırı 6000 lira, aramızda 3000 liraya anlaştık. Monitör çok dandik onu biliyorum fakat film izlemek için almayı düşünüyorum, ayrıca dandikde olsa hoş duruyor. Sizce alınır mı?

Arkadaşımda 27 inç 200 Hz Excalibur monitör var. Sıfırı 6000 lira, aramızda 3000 liraya anlaştık. Monitör çok dandik onu biliyorum fakat film izlemek için almayı düşünüyorum, ayrıca dandikde olsa hoş duruyor. Sizce alınır mı?

Ghosting ve ölü piksel testi yaptınız mı? Zaten o monitörde ghosting çıkmama ihtimalini düşünemiyorum da.

2.5k iyi bir fiyat olabilir.

1080p 27 inç, 1 adet ölü piksel var dedi bana. Monitörü biliyorum çok ghosting var, ama ana ekran olarak kullanmayacağım için sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

1080p 27 inç, 1 adet ölü piksel var dedi bana. Monitörü biliyorum çok ghosting var, ama ana ekran olarak kullanmayacağım için sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

Biraz daha fiyatı öldürerek alabilirsiniz o zaman hocam ama çok bir beklentiniz olmasın yani sizin de bildiğiniz gibi sorunlu bir monitör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı