BeytoGunes Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 48 17 Aralık 2020 #1 Benim de aynı derdim var, iki kartan olunca en son taktıgım ekran gidiyor gelmıyor. Ama laptopa baglayınca öyle bir sorun yok
Benim de aynı derdim var, iki kartan olunca en son taktıgım ekran gidiyor gelmıyor. Ama laptopa baglayınca öyle bir sorun yok
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 17 Aralık 2020 #2 AzizAliBakırcı dedi: Evet, DVI to VGA Genişletmek için tıkla... Sebebi büyük ihtimal budur. Dönüştürücü problemidir. BeytoGunes dedi: Benim de aynı derdim var iki karttan olunca en son taktıgım ekran gidiyor gelmıyor. Ama laptopa baglayınca öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Aynı tür porttan mı kullanıyorsunuz? Dönüştürücü var mı?
AzizAliBakırcı dedi: Evet, DVI to VGA Genişletmek için tıkla... Sebebi büyük ihtimal budur. Dönüştürücü problemidir. BeytoGunes dedi: Benim de aynı derdim var iki karttan olunca en son taktıgım ekran gidiyor gelmıyor. Ama laptopa baglayınca öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Aynı tür porttan mı kullanıyorsunuz? Dönüştürücü var mı?
BeytoGunes Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 48 17 Aralık 2020 #3 LastPlayer dedi: Sebebi büyük ihtimal budur. Dönüştürücü proble midir? Aynı tür porttan mı kullanıyorsunuz? Dönüştürücü var mı? Genişletmek için tıkla... Evet ben de DisplayPort'tan VGA dönüştürücü kullanıyorum.
LastPlayer dedi: Sebebi büyük ihtimal budur. Dönüştürücü proble midir? Aynı tür porttan mı kullanıyorsunuz? Dönüştürücü var mı? Genişletmek için tıkla... Evet ben de DisplayPort'tan VGA dönüştürücü kullanıyorum.