2 monitör tek ekran gibi nasıl kullanılır?

53973

Megapat
Başlıkta olduğu gibi tek ekran şeklinde kullanmak istiyorum biraz daha açmak gerekirse FIFA 25 oynayacağız. Birden fazla gamepad ile ama FIFA 25'i 2. ekrana uzatamadığım için tek ekran çok küçük geliyor oyun hem 1. ekranda hem 2. ekranda görünsün istiyorum, nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ alt bildirim kısmında yansıt yazıyor oradan uzat yerine yinele seçeneğini seçin.

1732475407906.png

Üstteki hocamın dediği gibi olmazsa diyeceğim yolu deneyebilirsiniz, ben böyle yapıyorum.

Öncelikle masaüstünde sağ tıka basın ve "NVIDIA Denetim Masası" seçeneğini bulun.

1732475543808.png

Sonrasında 3D Ayarları kısmından "Sorround, PhysX Yapılandırması" kısmını bulun ve o bölümden "Ekranları Surround ile yay" seçeneğini aktifleştirin.

1732475660506.png

"Yapılandır" seçeneğini seçerek ekranların sıralamasını ve düzenini de sürükleyerek ve yer değiştirerek belirleyebilirsiniz.

1732475740183.png

Üstteki hocamın dediği gibi olmazsa diyeceğim yolu deneyebilirsiniz, ben böyle yapıyorum.

Öncelikle masaüstünde sağ tıka basın ve "NVIDIA Denetim Masası" seçeneğini bulun.

Eki Görüntüle 2359613

Sonrasında 3D Ayarları kısmından "Sorround, PhysX Yapılandırması" kısmını bulun ve o bölümden "Ekranları Surround ile yay" seçeneğini aktifleştirin.

Eki Görüntüle 2359617

"Yapılandır" seçeneğini seçerek ekranların sıralamasını ve düzenini de sürükleyerek ve yer değiştirerek belirleyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2359621
Üstadım AMD ekran kartı kullanıyorum 6700XT.

Sağ alt bildirim kısmında yansıt yazıyor oradan uzat yerine yinele seçeneğini seçin.

Eki Görüntüle 2359605
Bu şekilde yaptığımda ana ekranım 2.ekranıma yansıyor lakin bir uzama olmuyor. Sanki tek ekrana dönüşüyor gibi diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı