A aygaz Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 29 29 Temmuz 2021 #1 Yeni aldığım monitörlü bilgisayarıma 2.monitör takacağım. Eskiden kullandığım bir monitörüm vardı VGA girişli, eskiden de bu hatayı veriyordu ne yapsam düzelmiyordu. Bugün yaptım hâlâ aynı sorun. Çözümü nedir?
Yeni aldığım monitörlü bilgisayarıma 2.monitör takacağım. Eskiden kullandığım bir monitörüm vardı VGA girişli, eskiden de bu hatayı veriyordu ne yapsam düzelmiyordu. Bugün yaptım hâlâ aynı sorun. Çözümü nedir?
overvoidd Centipat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #2 Monitör ayarlarından(monitör tuşuna basarak) Power Save modunu kapatmayı deneyin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Ekim 2021 #3 overvoidd dedi: Monitör ayarlarından(monitör tuşuna basarak) Power Save modunu kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ne alakası ver hocam saçmalamayalım isterseniz... aygaz dedi: Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Çözüm VGA monitör kullanmamak. Ekran kartınız çift VGA sinyali veremez. Ha ikisi de VGA mı bilmiyorum çünkü bakalım, evet, konuda yazmamışsınız... Ayrıca Power Saving Mode bir hata değildir... Monitör, sinyal gelmezse güç tasarruf moduna geçer.
overvoidd dedi: Monitör ayarlarından(monitör tuşuna basarak) Power Save modunu kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ne alakası ver hocam saçmalamayalım isterseniz... aygaz dedi: Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Çözüm VGA monitör kullanmamak. Ekran kartınız çift VGA sinyali veremez. Ha ikisi de VGA mı bilmiyorum çünkü bakalım, evet, konuda yazmamışsınız... Ayrıca Power Saving Mode bir hata değildir... Monitör, sinyal gelmezse güç tasarruf moduna geçer.